Adidas Metalbone Youth 3.3
  • Adidas Metalbone Youth 3.3
  • Adidas Metalbone Youth 3.3

Adidas Metalbone Youth 3.3

PVP: 1 261,55 kr
1 261,01 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Youth 3.3 ADRK4AA0U0116F | Adidas Metalbone Youth 3.3 2024 är det perfekta valet för unga spelare på uppgång. Med avancerad teknik och oöverträffad design är det den partner du behöver.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone Youth 3.3 Padelracket

Adidas Metalbone Youth 3.3 2024 framstår som ett oumbärligt verktyg för unga padelentusiaster som söker excellens och prestanda. Med en kombination av avancerad teknik och elegant design är denna padelracket avsedd att förändra spelet, och ger unga spelare en oöverträffad upplevelse på padelbanan.

Designad med noggrann precision, inkluderar racketen den avancerade Oktogonal Strukturen, vilket möjliggör överlägsen styvhet och enastående prestanda. Dessutom ger dess ram och ytor i glasfiber en oöverträffad spelbarhet, perfekt för de som befinner sig i övergången från en junior padelracket till en standard.

Egenskaper för padelracket Adidas Metalbone Youth 3.3 2024

  • Anpassning för barn: Särskilt designad för barn med idealiska dimensioner och vikt för dem.
  • Har en översized diamond form med balans mot spetsen, för kraftfullare slag.
  • Estetisk kopia av Ale Galáns racket, som garanterar en högkvalitativ design.
  • Robust konstruktion tack vare Oktogonal tekniken.
  • Perfekt kombination av glasfiber och mjukt gummi, vilket garanterar snabb anpassning.
  • Tillhör Adidas 2024 padelracketkollektion.

För vem är den avsedd?

Adidas Metalbone Youth 3.3 2024 är idealisk för barn som redan har tagit sina första steg i padel eller de som letar efter en skräddarsydd racket för att utveckla sitt spel. Dess balans och mjuka känsla ger ett balanserat spel, perfekt för att anpassa sig till de yngres behov.

Varför kommer du att gilla den?

Det finns inget bättre än att känna sig som en professionell på padelbanan. Denna racket, som är en anpassning av Ale Galáns racket, låter dig uppleva den känslan. Utöver sin premiumdesign kommer dess högpresterande egenskaper att få dig att njuta av varje poäng som aldrig förr.

Lär dig mer om märket Adidas

Adidas är mer än ett enkelt varumärke; det är ett arv inom sportens värld. Från sina blygsamma början har Adidas varit synonymt med kvalitet och innovation, banar väg för excellens inom hela sportvärlden. Varje produkt är ett vittnesmål om deras engagemang för idrottare, från nybörjare till proffs.

Inom padelns universum har Adidas visat sig vara en pionjär, genom att sätta nya standarder och tänja på gränserna för design och funktionalitet. Varje racket är ett mästerverk, en reflektion av årtionden av erfarenhet och passion för sporten. Genom att välja Adidas, väljer du tradition, kvalitet och oöverträffad prestanda.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter