Adidas Metalbone 3.3
  • Adidas Metalbone 3.3
  • Adidas Metalbone 3.3

Adidas Metalbone 3.3

PVP: 4 278,30 kr
3 016,33 kr
-30% Adidas Padel
Adidas Metalbone 3.3 ADRK1AA0U0016F | Uppgradera ditt spel med den nya Adidas Metalbone 3.3, designad för kraft och precision, det är Ale Galáns val. Ge dina slag mer kraft!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
TEST DISPONIBLE, +INFO
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Metalbone 3.3 Padelracket

Den nya Adidas Metalbone 3.3 är en verklig pärla när det kommer till teknik och design, avsedd för dem som söker högsta prestanda på padelracket. Detta racket, som är Ale Galáns val, är den perfekta kombinationen av kraft och precision, vilket låter spelarna uppleva en oslagbar spelnivå.

Med en diamantform och ett högt sweetspot, erbjuder denna modell fördelar som är oöverträffade för de mest aggressiva skotten, vilket ger dem en kraft och dynamik som känns med varje slag. Adidas har gått ett steg längre, genom att införliva toppmoderna funktioner som gör detta racket till det överlägsna valet för de mest krävande.

Egenskaper för Adidas Metalbone 3.3 padelracket

  • Power-racket med översize diamantform och balans i toppen.
  • Aluminiserade kolfiber förbättrar rackets prestanda.
  • Grov yta som förstärker greppet och ger bollen en mer markerad effekt.
  • Medium-mjuk känsla tack vare lågdensitetsskummet som ger komfort i spelet.
  • Skydd på ovansidan för att förhindra skav och repor, bevarar rackets skönhet och hållbarhet.
  • Ingår i Adidas 2024 racketkollektion.

Vem är det avsett för?

Adidas Metalbone 3.3 är designad för högnivåspelare som söker ett tekniskt och kraftfullt racket för att dominera på padelracket. Med ett reducerat och centrerat sweetspot är den idealisk för dem som har en aggressiv spelstil och vill maximera varje skott.

Varför kommer du att gilla det?

Detta är inte bara något racket; det är Ale Galáns racket, en av de mest framstående spelarna på World Padel Tour. Med en snygg design i synlig kolfiber och detaljer i vitt och rött, är dess estetik lika imponerande som dess prestanda. Ta ditt spel till nästa nivå med stil.

Upptäck mer om varumärket Adidas

Adidas, ett av de mest erkända varumärkena i världen, har varit synonymt med kvalitet och innovation sedan dess grundande. Genom åren har företaget innoverat och diversifierat sitt utbud, och har blivit en ledare inte bara inom sportvärlden, men också inom mode och livsstil.

Inom padelvärlden har Adidas återigen visat sitt engagemang för excellens och innovation, genom att skapa racketar som möter de mest krävande spelarnas behov. Varje modell återspeglar varumärkets passion och engagemang för att erbjuda produkter av högsta kvalitet, och Metalbone 3.3 är inget undantag.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter