Pelotas Dunlop Pro Padel
  • Pelotas Dunlop Pro Padel

Padelbollar Dunlop Pro

PVP: 82,28 kr
65,71 kr
-21% Dunlop Padel
Dunlop Pro Padel Padelbollar | Tävla på din bästa nivå med Dunlop Pro Padel bollburk, en högtävlingsboll som bibehåller sin prestation under hela matchen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelbollar Dunlop Pro Padel Balls 3 enheter

Njut av de bästa sensationerna när du slår med Pro Padel-bollarna från Dunlops katalog. Varumärket har designat en boll för att spela padel på högsta nivå, gjord med kvalitetsmaterial för att ge bättre hållbarhet.

Således innehåller den en ny, mer motståndskraftig filt som ger den större hållbarhet. Burkarna är förseglade för att bibehålla det perfekta trycket och erbjuder god synlighet både på utomhus- och inomhusbanor eftersom de är gula i färgen och bär märkeslogotypen.

Boat Pro Padel bollar, egenskaper

  • Flaska med 3 enheter Dunlop Pro Padel-kulor.
  • Gul design för bättre sikt på banan.
  • Högkonkurrensbollar som bibehåller sina egenskaper längre.
  • Boll godkänd av International Padel Federation (FIP).
  • Livligare och snabbare än Dunlop Padel-bollen.
  • Den tillhör Dunlops padelbollskatalog.

Vem är det till? Enligt vår åsikt kommer du att kunna använda dem för att tävla i dina mest intensiva tävlingar eftersom dunlop pro-teamet är en högpresterande boll, så den behåller sina egenskaper längre.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att kunna spela dina matcher med en hög tävlingsboll och fantastisk hållbarhet, inget mer att ändra på det i mitten av matchen! Dessutom kommer du att njuta av smidig flygning, snabbare studs och dynamiskt spel.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features År: 2020
Våra bästa produkter