Bote Presurizador Pascal Box
  • Bote Presurizador Pascal Box

Pascal Box trycksatt flaska

PVP: 602,80 kr
547,95 kr
-10% Bullpadel
Burk för padel och tennisbollar Pascal Box | Återställ trycket från bollarna med denna trycksatta båt, den låter dig njuta av en perfekt båt eftersom du laddar trycknivån dag efter dag
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Pascal Box, padelkula trycksättare

Hämta bollarna du har slängt med Pascal Box trycksatt flaska. Det är en tryckladdare som gör att kulornas optimala tillstånd kan återvinnas efter att de tagits ut ur förpackningen. Så du kommer att njuta av en perfekt kruka i varje match!

Dess funktion är enkel: sätt in bollarna i tryckflaskan, stäng locket och för in luft med pumpen till önskad nivå. Den fungerar även för både paddel- och tennisbollar och är den enda som garanterar ett tryck på upp till 48 PSI.

Pascal Box för tryck, egenskaper

  • Njut av en perfekt båt med Pascal-lådans tryckluftsbåt.
  • Den kan hålla upp till 48 PSI tryck på obestämd tid.
  • Bollarna kommer att återställa båten de hade den första dagen du släppte dem.
  • Solid och kompakt design med hermetisk stängning.
  • Inkluderar precisionsmätare och säkerhetsventil.
  • Tryckladdare giltig för padelbollar.

Vem är det till? Riktar sig till alla spelare som vill njuta av optimal bollprestation längre, eftersom med pascalboxen kan du återställa rätt tryck och alltid ha dem i perfekt skick för att spela.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att spara pengar. Tack vare detta trycksystem håller bollarna sig i gott skick match efter match, så du behöver inte köpa burkar eller lådor lika ofta.

Ta reda på mer om PASCAL BOX

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubba eller monitor, kommer du att veta hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller paddelbollar och beroende på omgivningstemperaturen eller underlaget du spelar på kan du bestämma vilket tryck du vill ha.

Våra bästa produkter