Padelbollar Wilson Performance Padel
  • Padelbollar Wilson Performance Padel

Padelbollar Wilson Performance Padel

PVP: 65,82 kr
54,30 kr
-18% Wilson Padel
Burk med tre Wilson Performance Padel Balls | Undvik att ständigt behöva byta bollar med det nya paketet med tre Wilson Performance Padel-bollar som har designats med duravävfilt
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelbollar Wilson Padel

Köp bara kvalitetsbollar med den nya kollektionen av märket Wilson där du kan hitta den nya Performance Padel som har designats för att ge mycket fart på banan. Denna modell är perfekt för snabbare spårytor tack vare användningen av Dura-vävfilt.

För sin design har miljön beaktats eftersom den är tillverkad med ett ekologiskt lock som hjälper till att minska överskott av plast. Däremot har de stor hållbarhet så att man kan återanvända dem och att de håller mycket längre utan att tappa tryck.

Wilson Performance Padelbollar, egenskaper

  • Den nya Wilson Perfomance Padel är en modell gjord med resistenta material.
  • Dura-vävfilt har använts i dess design, vilket ger den högre hastighet.
  • Locket är miljövänligt för att minska plasten.
  • De står emot slitage tack vare sin höga kvalitet.
  • De har designats i gult och tre enheter säljs.
  • Wilson 2023 paddeltillbehörskatalog.

Vem är det till? Till alla de människor som letar efter kvalitetsbollar som håller i flera matcher och som inte tappar motståndet för att slippa byta dem kontinuerligt. Tack vare det ekologiska locket kommer du dessutom att hjälpa till att minska överflödig plast.

Varför kommer du att gilla det? För det är en högkvalitativ modell som har designats för att ge dig maximalt motstånd på banan. Dessutom, tack vare materialen som har använts, erbjuder den stor hastighet på banan så att inget hindrar dig från att vinna dina matcher.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter