Bote Pelotas Bullpadel FIP Next
  • Bote Pelotas Bullpadel FIP Next

Padelbollar Bullpadel FIP Next

54,30 kr
Bullpadel
Padelbollar Bullpadel FIP Next | Ny Bullpadel boll för att spela padel, en mycket hållbar boll som också blir den officiella bollen för International Padel Federation
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelbollar Bullpadel FIP Next

Njut av ett oklanderligt spel med 3-enheters Bullpadel FIP Next bollflaska, bollar designade med alla märkens kvalitet. För dess tillverkning har kvalitet och mest motståndskraftiga material använts, så de erbjuder den bästa prestandan på banan.

Och det är att dess högkvalitativa naturliga filt erbjuder en fantastisk slagkänsla och en nästan perfekt flygning, vilket eliminerar vibrationer. Dessutom har högdensitetsgummi använts i kärnan för att förhindra tryckförlust och njuta av en mycket mer dynamisk båt.

Bollar Bullpadel FIP Nästa gula, egenskaper

  • Bullpadel FIP Next bollburken med 3 enheter bibehåller sitt tryck längre.
  • Mer enhetlig flygning utan förändringar.
  • Kvalitetsmaterial som garanterar optimal prestanda.
  • Gul med kontrasterande logotyp.
  • Officiell bal för Internationella Padelförbundet.
  • Katalog över tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? För alla spelare som vill ha en långvarig padelboll till ett bra pris, eftersom de nya Next-bollarna erbjuder utmärkt prestanda på alla typer av plan utan att gå över priset.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en högtävlingsboll, Internationella Padelfederationens officiella boll. De säljs också i burkar med 3 enheter och ordentligt stängda för att inte tappa trycket.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett henne till att utrusta spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa Padel rackets, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Features År: 2022
Våra bästa produkter