Siux Neo Speed x 3 padelbollar
  • Siux Neo Speed x 3 padelbollar

Siux Neo Speed x 3 padelbollar

PVP: 87,21 kr
54,31 kr
-38% Siux
Siux Neo Speed x 3 enheter | Lyft ditt spel med Siux Neo Speed ​​​​x 3 gul bollbehållare. Designad för hastighet och våta förhållanden. Upptäck spelet i din stil!
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

padelbollar Siux Neo Speed x 3

Vi presenterar padelbollar Siux Neo Speed x 3, det perfekta valet för spelare som vill ta sitt spel till nästa nivå. Speciellt designade för de med en snabb spelstil och för fuktiga klimatförhållanden, låter dessa padelbollar dig njuta av varje match till fullo, optimerande din prestanda på banan.

Siux Neo Speed-bollarna är inte bara padelbollar; de är resultatet av en omfattande studie tillsammans med sportens proffs, vilket garanterar bästa möjliga kvalitet och prestanda. Med ett ungefärligt tryck på 13Pl är dessa bollar förberedda för att möta de mest krävande förhållandena, vilket låter dig spela med hastighet och precision.

Egenskaper Padelbollar Siux Neo Speed x 3 gul

  • Utvecklade för spelare med snabba slag, förbättrar prestandan i intensiva matcher.
  • Ideala för spel i fuktiga förhållanden, anpassar sig till specifika klimatbehov.
  • Studerade och skapade i samarbete med padelproffs, vilket säkerställer högsta kvalitet.
  • Optimerat tryck på 13Pl för att garantera bästa möjliga uppförande i alla spelsituationer.
  • Design i gul färg för optimal synlighet på banan.
  • Tillhör Siux tillbehörskollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Riktad till dynamiska och snabba padelspelare som söker en boll som kompletterar deras snabbhet och låter dem dominera banan under alla väderförhållanden, särskilt i fuktiga områden.

Varför kommer du att gilla den?

För att dessa Siux Neo Speed padelbollar är designade inte bara för att förbättra ditt spel, utan för att förvandla det. Kombinationen av kvalitet, innovation och anpassningsförmåga till specifika förhållanden gör dem till ett oslagbart val för den seriösa och passionerade spelaren.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux, ett ledande varumärke inom padelvärlden, har utmärkt sig genom sitt engagemang för innovation och kvalitet. Med fokus på att tillgodose spelarnas behov på alla nivåer, fortsätter Siux att leda marknaden med produkter som sätter nya standarder i sporten.

Sedan grundandet har Siux varit synonymt med excellens, engagerat i utvecklingen av utrustning som förbättrar spelupplevelsen för spelare runt om i världen. Välj Siux för en spelupplevelse utan dess like.

Features År: 2024
Våra bästa produkter