Pack 3 Adidas Speed RX Pelletsbåtar
  • Pack 3 Adidas Speed RX Pelletsbåtar

Pack 3 Adidas Speed RX Pelletsbåtar

PVP: 218,85 kr
164,00 kr
-26% Adidas Padel
3 burkar gula Adidas Speed RX-kulor | Njut av ett dynamiskt och glädjefyllt spel med detta paket Adidas Speed RX-bollar, du får 3 burkar med högkvalitativa och snabbare padelbollar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Förpackning med 3 burkar Adidas Speed RX bollar

Om du vill spara pengar, köp paketet med 3 burkar Adidas Speed RX-bollar, gjorda med kvalitetsmaterial för att uppnå bästa prestanda både på träning och match. Den är sammansatt av en ny lätt och mycket flexibel filt med 50 % ullinnehåll.

Den nya Adidas-bollen utmärker sig för sin snabba återhämtning så den erbjuder större studs och därmed mer fart i spelet. De är också gula i färgen så att de ger bra sikt på banan och håller trycket längre.

Förpackning med 3 Adidas Speed RX-flaskor, egenskaper

  • Med Adidas Speed RX-paketet får du billigare bollar.
  • Du kommer att få större rebound och snabbhet i ditt spel.
  • Kvalitetsmaterial som garanterar optimal hållbarhet.
  • Filt gjord av 50% ull.
  • Snabb återhämtningsboll.
  • Ny modell av Adidas 2021 padelbollar.

Vem är det riktat till? För hög konkurrens, speciellt för spelare som söker mer fart i sitt spel, men vi rekommenderar dem även till idrottare som tävlar ibland och vill göra det med kvalitetsbollar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det har totalrenoverats, vilket ger ett spektakulärt slutresultat. Genom att köpa detta paket med padelbollar sparar du också pengar, eftersom de är billigare än om du köper dem individuellt.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport. Sedan 2016 började man tillverka padelprodukter som har erövrat hela allmänheten. Och de har en komplett kollektion av padelracket, skor, padelracket och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT med spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega och Alex Ruiz. Det är ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas Padel.

Features År: 2021
Våra bästa produkter