Head Pressurizers x3
  • Head Pressurizers x3
  • Head Pressurizers x3

Head Pressurizers x3

PVP: 274,25 kr
262,73 kr
-5% Head Padel
Head X3 svart tryckpress | Förläng livslängden på dina paddel- eller tennisbollar med denna tryckpress från Head, en behållare med kapacitet för 3 bollar som är lätt och lätt att använda för spelare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Head Pressurizers x3 bollar

Spara pengar genom att återställa utslitna bollar med tryckflaskan Head x 3. Det är en tryckladdare som gör att du kan återställa det goda skicket för padel och tennisbollar, det optimala skicket för bollarna efter att de tagits ur förpackningen. Den behöver ingen pump, så den är väldigt enkel att använda.

För att använda den behöver du bara sätta in upp till tre kulor inuti cylindern och placera locket tills det sitter bra. Glöm inte att placera packningen för att isolera luften inuti båten och öka det interna trycket upp till 14-16 PSI. På detta sätt kan bollarna inte eliminera sin inre luft och bibehålla det ursprungliga trycket

Huvudbåt för tryck, egenskaper

  • Njut av en perfekt kruka med Head x 3 trycksatt kruka.
  • Liten storlek och mycket låg vikt.
  • Gängsystem som underlättar dess användning.
  • Solid och kompakt design med hermetisk stängning.
  • Inkluderar o-ring.
  • Tryckladdare giltig för paddel och tennisbollar.

Vem är det till? Riktar sig till alla spelare som alltid vill ha bollarna i gott skick för att spela padel eller tennis, eftersom du med Head X3 black can kan återfå rätt tryck och alltid ha dem i perfekt skick för att spela.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att spara pengar eftersom du kommer att spara pengar genom att inte behöva köpa bollar så ofta. Tack vare denna trycksatta flaska förblir de i gott skick längre och kan användas för padel eller tennis.

Ta reda på mer om HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2022
Våra bästa produkter