Huvud x 3 pump trycksatt båt
  • Huvud x 3 pump trycksatt båt
  • Huvud x 3 pump trycksatt båt

Huvud x 3 pump trycksatt båt

PVP: 570,44 kr
427,28 kr
-26% Head Padel
Presurizador Head X3 Pump | Spela som nya bollar med Head Pressurizer, en behållare med 3 bollar som håller trycket mellan 22-34 PSI för optimal prestanda

Huvud genomskinlig tryckpress x 3 bollar

Njut av en snabb och livlig båt i alla dina tävlingar med Head x 3 Pump tryckluftsbåt i transparent färg. Det är en tryckladdare som innehåller en luftpump. Inför 3 tennis- eller padelbollar inuti och stäng väl, placera sedan O-ringen för att isolera luften inuti.

När vi väl har den återstår det att sätta in luftpumpens munstycke i ventilen och trycka på tryckmätaren med fliken upphöjd tills ett tryck uppnås mellan 22 och 34 PSI. För att avsluta, stäng fliken på pumpen och ta bort munstycket för att få kulorna helt återställda. Låt oss spela!

Huvudbåt för transparent tryck, egenskaper

  • Lätt att använda tack vare luftpumpen i Head x 3 Pump tryckbehållare.
  • Transparent design för att kunna kontrollera kulornas tillstånd.
  • Inkluderar O-ring och plugg för att skydda ventilen.
  • Den når ett tryck mellan 22 och 34 PSI.
  • Mycket lätt, med en ungefärlig vikt på 361 gram.
  • Tryckladdare giltig för paddel och tennisbollar.

Vem är det till? Lämplig för både manliga och kvinnliga spelare som alltid vill spela sina matcher eller träningspass med nya bollar, eftersom tryckpressen snabbt återställer det ursprungliga trycket och därmed förlänger dess livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de mest kompletta och avancerade produkterna på marknaden. Den är också väldigt lätt att använda och tack vare sin kompakta konstruktion är den extremt motståndskraftig, vilket gör att du kan se bollarna hela tiden tack vare sin transparenta design.

Ta reda på mer om HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2022
Våra bästa produkter