Padelbollar Wilson X3 Speed Padel
  • Padelbollar Wilson X3 Speed Padel

Padelbollar Wilson X3 Speed Padel

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Wilson Padel
Padelbollar Burk med tre Wilson X3 Speed | Njut av mer fart i spelet med Wilson X3 Speed Padel bollbehållare, gjord med en filt av premiumkvalitet och en mer motståndskraftig kärna.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelbollar Wilson X3 Speed

Om du behöver få fart på ditt spel rekommenderar vi den nya X3 Speed Padel bollbehållaren, en modell som Wilson Padel har utvecklat den här säsongen. Således kännetecknas de av sin hastighet, att de är perfekta i fuktigt klimat eftersom de erbjuder ett dynamiskt spel och dessutom är mycket hållbara, så du behöver inte byta dem så ofta.

Den är designad för att erbjuda den bästa kombinationen av motstånd, hållbarhet och spelbarhet, och bibehåller en enhetlig flygning hela tiden och utan vibrationer. Till slut är de gula bollar, med märkets logotyp, så deras livfulla färgdesign är perfekt för att se dem bra på banan oavsett tid eller ljus.

Padelbollar Wilson X3 Speed, egenskaper

  • Den nya Wilson X3 Speed Padel erbjuder mer fart i spelet.
  • Dess filt är gjord av tyg av högsta kvalitet och en resistent kärna.
  • Locket på behållaren har tillverkats är ekologiskt och är mer hållbart.
  • Perfekt för långsammare spårytor.
  • Dess design är gul och den säljs i en 3-enhetsflaska.
  • Wilson 2023 paddeltillbehörskatalog.

Vem är det till? Designad för när du spelar på långsammare banor, eftersom tack vare kombinationen av material och tillverkningsprocessen är det möjligt att ge bollen mer fart så att den inte stannar och du kan njuta av ett mer dynamiskt spel hela tiden.

Varför kommer du att gilla det? För det är också en produkt som bidrar till hållbarhet eftersom locket är ekologiskt och därmed halverar plastavfallet. De erbjuder också bra sikt på banan eftersom de har en knallgul design.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter