Padelbollar Head CS 4 enheter
  • Padelbollar Head CS 4 enheter

Padelbollar Head CS 4 enheter

PVP: 54,85 kr
54,31 kr
-1% Head Padel
Padelbollar Head CS båt för padel eller tennis | Spara pengar med detta 4-pack Head CS-bollar, en träningsboll med vilken du kan njuta av bästa prestanda och hållbarhet
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Head CS Padelbollar

Skaffa den nya utgåvan av en klassiker: den nya burken Head CS-bollar med 4 enheter. Det är en av de mest använda bollarna bland spelare, klubbor och monitorer då den har ett utmärkt värde för pengarna. Nu återkommer de med en 4-enheters flaska, i gult och med Head-logotypen.

De har tillverkats med material av hög kvalitet, så vi är säkra på stor hållbarhet eftersom den behåller sin prestanda och erbjuder en mycket livlig båt längre. För att avsluta är det en typ av boll som du kan använda både för att spela padel och tennis och har en genomskinlig behållare.

Head CS bollar behållare med 4 enheter, egenskaper

  • Head CS 4 Pack är den klassiska träningsbollen.
  • Det tjänar både till att spela padel och tennis.
  • Mer ekonomiskt format med en 4-enhetsflaska och en transparent flaska.
  • Förbättrad filt som garanterar en lång livslängd.
  • Idealisk för instruktörer, padelskolor eller klubbar.
  • Den tillhör Head Padel-katalogen.

Vem är det till? För spelare som letar efter billiga padelbollar, eftersom CS är de som har bäst valuta för pengarna. De är också perfekta för specialiserade butiker, padelskolor eller instruktörer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan, eftersom de erbjuder en mycket livlig studs samt en lång varaktighet. Nu kan du få dem i ett nytt format med 4 enheter för att spara pengar. De erbjuder också bra synlighet med sin gula logotypdesign.

Ta reda på mer om varumärket HEAD PADEL

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda eftersom dess produkter används av proffs.

Features År: 2022
Våra bästa produkter