Padelbollar Bullpadel Premium
  • Padelbollar Bullpadel Premium

Padelbollar Bullpadel Premium

PVP: 65,82 kr
49,36 kr
-26% Bullpadel
Upptäck den snabbaste Bullpadel Padelbollar för padel | Premiumbollar, båtar x 3 enheter av Bullpadel, den officiella bollen från Madrid Padel Federation för dess kvalitet och hållbarhet
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelbollar Bullpadel Premium

Njut av en boll med stort motstånd, hållbarhet och till bästa pris genom att köpa Bullpadel Premium Pro bolllåda på 24 x 3 enheter. På grund av dess kvalitet har den blivit den officiella modellen för padelförbundet Madrid och Extremadura.

Och det är att dess högkvalitativa syntetiska filt erbjuder en fantastisk träffkänsla och en nästan perfekt flygning. Dessutom har högdensitetsgummi använts i kärnan för att förhindra tryckförlust och därför öka dess hållbarhet.

Bullpadel Premium bollar, egenskaper

  • Bullpadel Premium Pro bollburken med 3 enheter är idealisk för dina tävlingar och träning.
  • Minskar vibrationer för en mjukare flygning.
  • Antinötningsmaterial för att behålla sitt goda skick längre.
  • Bra synlighet tack vare sin gula färg.
  • FMP och FEP officiella boll

Vem är det till? För spelare som letar efter en långvarig, kvalitetspaddelboll till ett bra pris, eftersom premiumproffsen kombinerar de bästa materialen på marknaden för att möta allmänhetens krav.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha en av de bästa modellerna på marknaden i din ägo. Dessutom kommer att köpa lådan ge dig billigare paddelbollar än om du köper dem individuellt.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett henne till att utrusta spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa Padel rackets, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Våra bästa produkter