Pascal Box 4B
  • Pascal Box 4B
  • Pascal Box 4B
  • Pascal Box 4B

Pascal Box 4B

PVP: 767,35 kr
690,56 kr
-11% Bullpadel
Trycksatt för padel och tennisbollar Pascal Box | Håll bollarna i gott skick med 4-enheter Pascal Box pressurizer, en burk som återvinner trycket och förlänger livslängden på padelbollarna
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Pascal Box, padelkula trycksättare 4 enheter

Förläng livslängden för padel eller tennisbollar med den nya tryckpressburken Pascal Box 4B. Det är den mest sålda tryckpressen på marknaden och nu återkommer den med kapacitet för upp till 4 bollar. Så efter att ha spelat flera spel är allt du behöver göra att ladda bollarna i potten och återställa deras ursprungliga tryck så att du inte behöver kassera dem.

Den är väldigt enkel att använda, det är bara att placera bollarna i Pascal Boxen och stänga locket väl. Då behöver du bara använda pumpen för att föra in luften till den nivå du vill ha och vänta på att bollarna ska återfå sitt tryck. Slutligen har den tillverkats med kvalitetsmaterial för att säkerställa fantastisk prestanda vid varje användning.

Pascal Box 4 kultrycksåtervinningsbehållare, egenskaper

  • Kapacitet för upp till 4 bollar inuti Pascal Box 4B trycksatt burk.
  • Högresistansbehållare, precisionstryckmätare, universell uppblåsningsventil och säkerhetsventil.
  • Inkluderar uppblåsningspump.
  • Kompakt och solid design för bra motstånd.
  • Erfarenhetsmässigt håller bollar upp till fem gånger längre än vanligt.
  • Tryckladdare giltig för padel, tennis eller frontenisbollar.

Vem är det till? Lämplig för spelare, paddelklubbar eller instruktörer som vill hålla sina padelbollar i gott skick och därmed förlänga sin prestation allt eftersom matcherna går, eftersom Pascal Box återställer det initiala trycket för att njuta av ett perfekt spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en kortsiktig investering eftersom du under veckorna kommer att spara pengar när du köper bollar för att spela padel. Den innehåller också alla tillbehör du behöver för uppblåsning samt en tryckmätare för att se det optimala trycket.

Ta reda på mer om PASCAL BOX

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubb eller instruktör, kommer du att veta hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller padelbollar och beroende på omgivningstemperaturen eller ytan som du spelar på kan du bestämma vilket tryck du vill ha.

Features År: 2023
Våra bästa produkter