Pack Wilson X3 Speed Padel 3 Rör
  • Pack Wilson X3 Speed Padel 3 Rör

Pack Wilson X3 Speed Padel 3 Rör

PVP: 251,76 kr
207,88 kr
-18% Wilson Padel
3 Rör Wilson X3 Speed Padel bollar | Öka hastigheten i ditt spel med Set 3 Bollar Wilson X3 Speed Padel gula. Högpresterande bollar för ett dynamiskt och hållbart spel.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Rör Wilson X3 Speed Padel padelbollar

Om du behöver öka hastigheten i ditt spel rekommenderar vi det 3 Rör Wilson X3 Speed Padel bollar, en modell som har utvecklats denna säsong av Wilson Padel. Dessa bollar kännetecknas av sin hastighet och är perfekta i fuktiga klimat eftersom de erbjuder ett dynamiskt spel och dessutom är mycket hållbara.

De är utformade för att erbjuda den bästa kombinationen av motstånd, hållbarhet och spelkapacitet, med en jämn flygning och utan vibrationer hela tiden. Dessutom är dessa bollar gula med varumärkeslogotypen, vilket gör dem lätt synliga på banan oavsett tidpunkt eller ljus.

Egenskaper pack 3 Rör Wilson X3 Speed Padel

  • Padelbollar med hög hastighet.
  • Optimerade för fuktiga klimat.
  • Tåliga och hållbara.
  • Jämn flygning utan vibrationer.
  • Tillhör Wilsons tillbehörssamling 2023.

Vem är det för?

Den här produkten är utformad för padelspelare som söker snabba bollar med hög prestanda för sina matcher. Den passar både för rekreationsspelare och de som tävlar på professionell nivå.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska detta set Wilson X3 Speed Padel bollar eftersom de ger dig den hastighet du behöver för att dominera banan. Dessutom sparar du pengar genom att köpa detta set. Förbättra ditt spel med dessa högpresterande bollar!

Upptäck mer om varumärket Wilson

Wilson är ett erkänt varumärke inom padel och tennis, med en lång historia av tillverkning av högkvalitativa produkter. Deras engagemang för excellens och prestanda återspeglas i varje av deras produkter. Tveka inte längre och känn skillnaden!

Få Set 3 Bollar Wilson X3 Speed Padel gula, det perfekta valet för att öka hastigheten i ditt spel och sticka ut på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter