Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro

PVP: 71,93 kr
61,59 kr
-15% Bullpadel
Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro | Enhetlig flygning och mer kontroll med denna högpresterande Bullpadel-boll, bollen som används av FIP som också erbjuder mer fart och hållbarhet på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022

Padelbollar Bullpadel FIP Next Pro

Njut av en snabb studs och lång hållbarhet med 3-enheters Bullpadel FIP Next Pro bollflaska, högkonkurrensbollar som Bullpadel 2022 har designat för krävande spelare. Det är bollen som används av FIP (International Padel Federation) så den sammanför kvalitet och motståndskraftiga material för att ge bästa prestanda på banan.

Den finns i burkar med 3 enheter men du kan också få den i förpackningar för att spara pengar. Du kan använda den i tävlingar och turneringar på avancerad nivå eftersom den behåller trycket längre. För detta har den en gummikärna med hög densitet som förhindrar tryckförlust, så du behöver inte byta den så ofta.

Bollar Bullpadel FIP Next Pro gul, egenskaper

  • Bullpadel FIP Next Pro bollburken är den officiella bollen för International Padel Federation.
  • Säljes i hermetiskt tillslutna burkar om 3 st.
  • Snabb och oförändrad båt.
  • Kvalitetsmaterial för att säkerställa optimal prestanda.
  • Gul med kontrasterande logotyp.
  • Katalog över tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Mer fokuserade för intensiv tävling eftersom de på grund av dess egenskaper erbjuder en enhetlig flygning, konstant tryck samt lång hållbarhet för att inte behöva byta ut dem mitt under en match.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är mycket motståndskraftig och på banan erbjuder den utmärkt bollutbyte samt kontroll. Den här säsongen blir det en officiell produkt från International Padel Federation, så du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett till att hon utrustat spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa padelracket, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Features År: 2022
Våra bästa produkter