Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wilson Bela Pro 2020
  • Wilson Bela Pro 2020

Wilson Bela Pro 2021

PVP: 3 828,53 kr
3 444,03 kr
-11% Wilson Padel
Wilson Bela Pro 2021 padel racket | Skaffa det nya Fernando Belasteguín-racket, en mycket välkompenserad Wilson-modell som får dig att prestera på bästa sätt från alla delar av banan

padel racket Wilson Bela Pro av Fernando Belasteguín

Det goda väntar länge men vi kan nu presentera Fernando Belasteguíns vapen: padel racket Wilson Bela Pro 2021. Det är en modell som designats tillsammans med spelaren, med en droppform och centrerad balans för att uppnå en perfekt balans i ditt spel.

För dess tillverkning har kol använts och strukturen har förstärkts för att uppnå stor styrka. Den har även EVA-gummi i kärnan, vilket kommer att ge oss ett plus av kraft och tack vare planens grovhet kommer vi att kunna ge mer effekt till våra skott.

Wilson Bela Pro av Fernando Belasteguín, analys

  • Få både kraft och kontroll med 2021 års Wilson Bela Pro.
  • Senaste generationens kol för att uppnå en hårdare touch och dra åt pricken.
  • Du kommer att kunna ge mer spin till bollen med Arrow-Grip-systemet.
  • Samdesignad med Fernando Belasteguín, den bästa spelaren i historien.
  • Mångsidig padel racket med mycket bra slag.
  • Eva gummi inuti för större kraft i träffen.
  • Nytt borrsystem som vidgar slagytan.
  • Ny kollektion av Wilson Padel-racket 2021.

Vem är det till? Perfekt för idrottare med hög nivå, som tränar dagligen och letar efter ett mångsidigt padel racket för att markera matchens tidpunkter och ta vinnande slag både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den nya padel racket av Fernando Belasteguín, en nummer 1 så den har designats med de bästa materialen, teknologierna och designen från företaget. Du kommer att älska dess svarta och röda design, med spelarens signatur!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914, som förbereder de bästa idrottarna i världen och inom padeltennis, har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter