Wilson Blade Tour V2 2023
  • Wilson Blade Tour V2 2023
  • Wilson Blade Tour V2 2023

Wilson Blade Tour V2 2023

PVP: 3 620,10 kr
2 072,92 kr
-43% Wilson Padel
padelracket polivalente Wilson Blade Tour V2 2023 | Ge dina bästa skott med nya Wilson padelrackete Tour V2, ett racket designat med kol och eva-skumgummi för att ge dig en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Blade Tour V2 2023

Du har nu det nya utbudet av Wilson-racket tillgängligt där du kan hitta ett stort antal modeller för att välja den som kommer att bli din favoritracket. En av dem är padelrackete Tour V2-modellen, ett droppformat racket med hög balans. På banan ger det dig bra spelbarhet både nära och långt från nätet så att du kan spela det bästa av båda spelen.

Dess form har byggts med kolfiber, ett material som ger den större motstånd samt större kraft att slå bollen x 3. Eva Skumgummi har använts i kärnan, vilket gör att vi kan slå med stor kraft men utan att försumma kontrollen . För att avsluta dina plan med grovhet, hjälper de till att förbättra bollens grepp på racket när du utför toppspin eller skär.

Wilson padelrackete Tour V2-funktioner

  • Wilson padelrackete Tour V2 har en droppform och balanserar i mitten.
  • Broområdet har designats med en bit som förbättrar stabiliteten vid varje träff.
  • Sharp Hole-teknik som ger bättre bollutbyte.
  • Grov finish för att skriva ut större effekter på bollen.
  • Eva skummar inuti för att träffa bollen med större kraft.
  • Kolfiberkonstruktion för större motstånd.
  • padelracketsign i svart med detaljer i grönt.
  • Ny Wilson Padel 2023 racketkollektion.

Vem är det till? Utan tvekan är den perfekt för de personer som spelar padel och som har en avancerad nivå eftersom padelrackete Tour V2-modellen är ett tekniskt padelracket designat för att ge dig extra kraft på banan men utan att lämna kraft bakom sig i varje träff.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den återkommer med en svart design med gröna detaljer, utan tvekan en slående modell men som du kan bära med dina sportkläder. Det är också en högkvalitativ modell tack vare kolet som har använts inuti.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen med padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter