Wilson Bela LT röd
  • Wilson Bela LT röd
  • Wilson Bela LT röd

Wilson Bela LT röd

PVP: 3 620,10 kr
2 083,75 kr
-43% Wilson Padel
Wilson Bela LT röd padelracket | Njut av större kraft i spelet och fantastisk hanterbarhet med detta Wilson padelracket, en av Bela-seriens modeller som är lätt i vikt
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Bela LT padelracket röd färg

Få den nya produktlinjen som Wilson Padel 2022 har designat för sin stjärnspelare Fernando Belasteguín. Köp den nya röda Bela LT padelracket, en modell som kännetecknas av att vara den lättaste i serien, så kommer du att njuta av en fantastisk punch och hanterbarhet, med vilken du kommer att kunna reagera snabbt på vilken boll som helst nära nätet.

Den bibehåller diamantformatet med en något hög balans utöver en 100% kolkonstruktion, vilket ger den stor motståndskraft och en torrare touch. För en mer bekväm träff innehåller den mjukt eva-skumgummi, som absorberar stöten mycket bra. Den har också grovhet för att förstärka effekterna samt en sublim knytnävedesign och en ny rem som förbättrar greppet.

Wilson Bela LT röd, funktioner

  • Wilson Bela LT röd har en ganska lätt vikt, cirka 355 gram.
  • Kraftracket på grund av dess diamantformat och vikt placerad i toppen.
  • Den tillhör serien av officiella Fernando Belasteguín-produkter.
  • Du kommer knappt att märka bollens inverkan med den nya mjuka eva-skumgummikärnan.
  • 100 % kolkonstruktion för att uppnå en mer solid struktur.
  • Sublimt grepp och Wrist Strap säkerhetsrep som förbättrar greppet.
  • Ny hjärtdesign för större stabilitet.
  • Wilson 2022 sortiment av högtävlingsracket.

Vem är det till? Lämplig för idrottare på avancerad nivå som letar efter ett kraftfullt men också hanterbart padelracket eftersom nya Bela LT är lätt i vikt. På så sätt kommer du att kunna hantera det med lätthet så det är också en padelracket som passar tjejer på avancerad nivå.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av oklanderlig finish eftersom den kombinerar exponerad kolfiber med hela ramen och logotypen i rött. Dessutom innehåller den också Belas signatur i hjärtområdet, så att du kommer att njuta av en av säsongens mest exklusiva padelracket.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi känner alla till historien om Wilson Sport. Det finns många års erfarenhet i sportvärlden, sedan 1914 utrustat de bästa idrottarna. Därmed kunde han inte missa sitt sandkorn i paddelsektorn.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter