Wilson Accent LT Padel 2024
  • Wilson Accent LT Padel 2024
  • Wilson Accent LT Padel 2024

Wilson Accent LT Padel 2024

PVP: 2 852,20 kr
2 566,43 kr
-11% Wilson Padel
Wilson Accent LT WR146311U2 | Upplev den perfekta kombinationen av elegans, kraft och komfort med Wilson Accent LT Padel. Perfekt för avancerade spelare som vill njuta.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Wilson Accent LT

Upptäck Wilson Accent LT Padel 2024, en padelracket designad för dem som söker den perfekta kombinationen av elegans, kraft och komfort i varje spel. Dess moderna utseende och avancerade teknologier gör denna modell till ett måste för padelentusiaster.

Dess lätthet och balans gör den till ett precist verktyg både i försvar och anfall, idealiskt för spelare som vill utmärka sig i varje match. Wilson Accent LT Padel är en tydlig reflektion av innovation och kvalitet som varumärket Wilson tillför i varje produkt. Det är ett idealiskt val för avancerade spelare som behöver en padelracket med överlägsna tekniska egenskaper som möjliggör ett bekvämt och effektivt spel vid varje slag.

Egenskaper padelracket Wilson Accent LT Padel

  • Lätt vikt på omkring 350 gram garanterar optimal manövrerbarhet.
  • Diamantform och medelbalans, ger en balans mellan kraft och kontroll.
  • Robust konstruktion i kolfiber med mjuk EVA-gummi inuti.
  • Reliefmönster på ytan för att ge mer effekt till dina slag.
  • Fantastisk sweet spot tack vare Infinity Edge-teknologin.
  • Tillhör Wilson 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Wilson Accent LT Padel är designad för avancerade kvinnliga eller manliga spelare som önskar en lätt och välbalanserad padelracket. Dess balans möjliggör enkel padelracketrörlighet, ger komfort både i försvar och anfall, vilket gör den till ett klokt val för de som vill förbättra sitt spel på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Wilson Accent LT Padel för dess hanterbara vikt på omkring 350 gram och dess eleganta estetik i blå toner. Denna padelracket är inte bara en stilikon utan också synonymt med komfort och kraft i varje slag. Sättet den förbättrar ditt spel och kompletterar din stil gör den till ett oemotståndligt attraktivt val.

Upptäck mer om varumärket Wilson

Wilson är ett märke med en rik historia inom sportindustrin, och är en referens när det gäller att skapa högkvalitativ utrustning och tillbehör. Med ett arv som sträcker sig över mer än ett sekel, har Wilson varit valet för professionella och amatörer lika.

Innovation och excellens är hjärtat i varje Wilson-produkt, och erbjuder det bästa inom teknologi och design för att ta ditt spel till nästa nivå. Utforska det bästa av Wilson och upplev skillnaden i varje slag.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter