Wilson Accent Padel 2 2024
  • Wilson Accent Padel 2 2024
  • Wilson Accent Padel 2 2024

Wilson Accent Padel 2 2024

PVP: 2 139,15 kr
1 919,20 kr
-11% Wilson Padel
Wilson Accent Padel 2 WR146211U2 | Upptäck Wilson Accent Padel 2, det perfekta valet för oöverträffad kraft och komfort på banan. Skaffa din och känn skillnaden när du spelar!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 10 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Wilson Accent Padel 2

Upptäck Wilson Accent Padel 2 2024, en juvel inom padelteknologin som omdefinierar vad kraft och komfort i spelet betyder. Den nya Accent-serien från Wilson har designats för att erbjuda enkel kraft tillsammans med oöverträffad komfort, vilket gör Accent Padel 2 till det perfekta valet för tillfälliga spelare som söker en överlägsen spelupplevelse.

Denna mångsidiga padelracket erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll tack vare dess innovativa design. Dess struktur inkluderar mjuk EVA-skum, en tårdropsform och en förstorad yta, allt inneslutet i en kompositkonstruktion av glasfiber och kol som lovar en kuddkänsla med imponerande stötabsorption. Förbered dig på att känna varje slag med en oöverträffad komfort och kraft!

Egenskaper padelracket Wilson Accent Padel 22024

  • Välbalanserad tack vare dess tårdropsform och medelbalans.
  • Bekväm känsla tack vare det mjuka inre gummit.
  • Märkbar förbättring av effekterna tack vare den reliefade finishen på ytan.
  • Avtagbar säkerhetsrem för enkel anpassning och rengöring.
  • Komposition av kol och glasfiber som ökar spelbarheten.
  • Tillhör samlingen av padelracketar Wilson 2024.

Vem riktar sig till?

Wilson Accent Padel 2 är designad för både hög- och medelnivåspelare som söker en padelracket balanserad i kraft och kontroll. Dess mjuka touch är idealisk för att erbjuda en utmärkt bollutgång och minska vibrationerna, vilket möjliggör att njuta av timmar av spel utan obehag. Den är perfekt för de som vill förbättra sitt spel samtidigt som de njuter av oöverträffad komfort.

Varför kommer du att gilla den?

Denna padelracket utmärker sig inte bara för sin prestanda på padelbanan, utan också för sin exceptionella estetiska finish. Med Wilson Accent Padel 2, kommer du att uppleva Wilsons mest avancerade teknologier, presenterade i en attraktiv design med blå toner och en glänsande finish. Dess revolutionerande konkava design längs med padelrackens kant utvidgar sweet spot, och erbjuder ett kraftfullt och trevligt spel på samma gång.

Läs mer om varumärket Wilson

Wilson, ett varumärke med en lång och prestigefylld historia i sportvärlden, har alltid varit synonymt med innovation och kvalitet. Sedan dess början, har det varit i framkant när det gäller att skapa sportutrustning som hjälper atleter att uppnå sin fulla potential.

Med en avundsvärd rykte och en rik historia, fortsätter Wilson att vara en ledare inom padelvärlden, och erbjuder produkter som är epitomen av excellens och innovation. Wilson Accent Padel 2 är ett vittnesmål om deras engagemang för kvalitet och överlägsen prestanda. Upptäck skillnaden en Wilson kan göra i ditt spel!

Features Form: Dropp Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter