Wilson Bela V2.5 Pro 2024
  • Wilson Bela V2.5 Pro 2024
  • Wilson Bela V2.5 Pro 2024

Wilson Bela V2.5 Pro 2024

PVP: 3 729,80 kr
2 906,63 kr
-23% Wilson Padel
Wilson Bela V2.5 Pro WR161511F+ | Upptäck Wilson Bela V2.5 Pro, padelracketet från Fernando Belasteguín med avancerad teknologi för oöverträffad kontroll och kraft. Transformera ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Bela V2.5 Pro padelracket

Vi presenterar en av de mest eftertraktade modellerna: Wilson Bela V2.5 Pro 2024 padelracket är det ultimata valet för padelspelare som söker en oöverträffad kombination av kraft och precision i sina slag. Designad med en Carbon Face yta, erbjuder detta racket en drivkraft och respons som kommer att förvåna dig från första kontakten med bollen. Dess unika textur och avancerade hålteknologi ger dig en överlägsen spinneffekt, som gör skillnad i varje match.

Dessutom garanterar EVA-strukturen inuti Wilson Bela V2.5 Pro 2024 solida slag och exceptionell kontroll, vilket gör att du kan styra bollen med millimeterprecision. Samarbetet med padellegenden Fernando Belasteguín återspeglas i varje aspekt av detta racket, och säkerställer att dess prestanda på padelbanan är helt oöverträffad.

Egenskaper Wilson Bela V2.5 Pro 2024 padelracket

  • Carbon Face yta för maximal kraft och snabb respons.
  • Unik Spin Effect textur och avancerad hålteknologi för överlägsen spin.
  • EVA-kärna för solida slag och exceptionell kontroll.
  • Design inspirerad av padellegenden Fernando Belasteguín.
  • Förstärkt ram och transparent stötdämpare för långvarig hållbarhet.
  • Tillhör Wilsons padelracketsamling 2024.

Vem är det för?

Wilson Bela V2.5 Pro 2024 riktar sig till avancerade och professionella padelspelare som vill ta sitt spel till en ny nivå. Den är idealisk för de som värderar både kraft och kontroll i sina slag, och önskar ett racket som kan ge dem en exceptionell spin på bollen.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Wilson Bela V2.5 Pro 2024 för dess förmåga att transformera ditt spel. Kombinationen av innovativ teknologi och en design inspirerad av en mästare kommer att låta dig dominera padelbanan med mer precisa och kraftfulla slag. Känslan och kontrollen som detta racket erbjuder är helt enkelt oslagbara.

Lär dig mer om varumärket Wilson

Wilson är ett världskänt sportmärke, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Wilson varit en pionjär inom utvecklingen av sportprodukter, och har vunnit förtroendet från idrottare på alla nivåer. Dess närvaro inom padel har stärkts genom samarbeten med elitidrottare som Fernando Belasteguín, vilket garanterar att varje produkt inte bara uppfyller utan överträffar spelarnas förväntningar.

Wilsons engagemang för excellens reflekteras i varje padelracket de producerar, och säkerställer att varje spelare får den bästa upplevelsen på padelbanan. Kontinuerlig innovation och fokus på prestanda gör Wilson till ett ledande märke inom padelvärlden, och ger spelarna de verktyg de behöver för att lyckas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter