Wilson Bela V2.5 Elite 2024
  • Wilson Bela V2.5 Elite 2024
  • Wilson Bela V2.5 Elite 2024

Wilson Bela V2.5 Elite 2024

PVP: 2 523,10 kr
2 018,61 kr
-20% Wilson Padel
Wilson Bela V2.5 Elite WR161311U+ | Höj ditt spel med Wilson Bela V2.5 Elite 2024. Överlägsen kontroll och dynamisk kraft för att behärska banan. Känn förändringen i din hand!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Bela V2.5 Elite padelracket

Upptäck den senaste innovationen för padelentusiaster: Wilson Bela V2.5 Elite 2024. Detta padel racket, resultatet av ett samarbete med legenden Fernando Belasteguín, lovar att revolutionera ditt spel genom att erbjuda oöverträffad kontroll och kraft. Dess utökade sweet spot och exklusiva Spin Effect-textur låter dig behärska banan med otrolig rotation och precision.

Designen av Wilson Bela V2.5 Elite 2024 inkluderar en Soft Eva-kärna som ger en överlägsen dämpningskänsla, tillsammans med ett lager av kolfiber som ger dig möjlighet att slå kraftfulla slag. Med sin avancerade teknik för optimerad borrning är detta racket utformat för att maximera din prestation i varje match.

Egenskaper för Wilson Bela V2.5 Elite 2024 padelracket

  • Förbättrad sweet spot-yta för en jämn känsla.
  • Spin Effect-textur och skarpa hål teknologi för överlägsen rotation.
  • Bekväm grepp tack vare räfflor som ingår i greppet, utformade för att placera fingrarna.
  • Kolfiberansikte för imponerande kraftslag.
  • Soft Eva Core för en perfekt kombination av komfort och lätt kraft.
  • Tillhör Wilsons 2024 racketkollektion.

Vem är det riktat till?

Perfekt för mellan- och avancerade spelare eftersom den erbjuder mycket bra kraft i slaget utan att förlora kontroll och precision. Utformad både för strateger och anfallare eftersom den inte är lika teknisk som Bela Pro, så den kommer att anpassa sig till din spelstil och lyfta den till nya höjder.

Varför kommer du att gilla det?

Bela-racket fångar kärnan av vad varje padelspelare önskar: en överlägsen taktil respons, exceptionell hållbarhet och en design som inspirerar förtroende vid varje slag. Upplev en märkbar förbättring i ditt spel tack vare Wilsons precisionsteknik.

Upptäck mer om varumärket Wilson

Wilson, med en arv av innovation och excellens, har varit i framkant av idrottsutrustning i över ett sekel. Känd för sitt engagemang för kvalitet och prestanda, har Wilson cementerat sin position som ett referensmärke inom padelvärlden genom att samarbeta med några av de bästa spelarna inom sporten för att designa produkter som överträffar förväntningarna.

När du väljer Wilson väljer du ett varumärke som djupt förstår spelarnas behov på alla nivåer. Deras fokus på kontinuerlig innovation och prestandaförbättring har gjort deras padelrack till ett föredraget val för både professionella och amatörer.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter