Wilson Bela V2.5 LT 2024
  • Wilson Bela V2.5 LT 2024
  • Wilson Bela V2.5 LT 2024

Wilson Bela V2.5 LT 2024

PVP: 2 961,90 kr
2 358,13 kr
-21% Wilson Padel
Wilson Bela V2.5 LT WR161411U+ | Känn lättheten och precisionen i varje rörelse med Wilson Bela V2.5 LT 2024, en lätt och kraftfull modell! Höj din prestation och dominera padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Bela V2.5 LT padelracket

Presenterar vi padelracket Wilson Bela V2.5 LT 2024, kronjuvelen för padelspelare som uppskattar lätthet och smidighet i sitt spel. Med en optimerad vikt på cirka 355 gram, underlättar detta racket inte bara enastående manövrerbarhet, utan tillåter också snabba och precisa slag, perfekt för de mest krävande matcherna på banan.

Designad i samarbete med padellegenden Fernando Belasteguín, kombinerar Wilson Bela V2.5 LT 2024 den senaste teknologin inom kolfiber med en Soft Eva-kärna, vilket resulterar i imponerande kraft utan att offra komforten. Dess karakteristiska Spin Effect-textur och skarpa hål teknologi lovar en oöverträffad kontroll av spinnet och förbättrar din prestation i varje match.

Egenskaper för Wilson Bela V2.5 LT 2024 padelracket

  • Utmärkt lätthet för överlägsen manövrerbarhet vid snabba slag.
  • Kolfiberansikte för kraftfulla slag.
  • Soft Eva Core för dämpning och stötdämpning.
  • Strategiskt placerad och utformad hålteknologi för förbättrat spel på banan.
  • Spin Effect-textur för överlägsen kontroll av spinnet.
  • Tillhör Wilsons 2024 racketkollektion.

Vem är det riktat till?

Särskilt utformad för spelare som vill förbättra sin smidighet och hastighet på banan. Dess vikt gör den också lämplig för kvinnor och för spelare på medel- till avancerad nivå som vill förstärka sitt spel med ett lätt racket som inte kompromissar med kraft eller kontroll.

Varför kommer du att gilla det?

Kombinationen av lätthet, kraft och kontroll gör Bela LT till ett oslagbart val för spelare som vill sticka ut. Dess innovativa design och samarbetet med Belasteguín garanterar enastående prestanda på banan, vilket gör den till det perfekta valet för ditt nästa utmanande spel.

Upptäck mer om varumärket Wilson

Wilson har etablerat sig som ett ledande varumärke inom idrottsvärlden tack vare sitt fokus på innovation och kvalitet. Med en historia rik på utvecklingen av högpresterande idrottsprodukter har Wilson lyckats anpassa sig och möta behoven hos professionella idrottare och entusiaster, vilket har gjort det till en referens inom padel och andra sporter.

Samarbetet med elitidrottare, som Fernando Belasteguín, understryker Wilsons engagemang för excellens och design av produkter som hjälper spelare att uppnå sin fulla potential. När du väljer Wilson, väljer du kvalitet, innovation och en framgångsrik idrottshistoria.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter