Softee Imperium 2024
  • Softee Imperium 2024
  • Softee Imperium 2024

Softee Imperium 2024

PVP: 713,05 kr
646,68 kr
-10% Softee
Softee Imperium 0013231 | Den nya padelracketen Softee Imperium 2024 erbjuder en ideal balans mellan kraft och kontroll. Perfekt för avancerade spelare som vill förbättra sitt spel.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 20 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Imperium padelracket

Upptäck den nya Softee Imperium 2024, en padelracket som omdefinierar upplevelsen på banan. Designad för spelare på mellan till avancerad nivå, dess konstruktion i glasfiber och Goma Eva Soft S3 säkerställer överlägsen hanterbarhet och långvarig komfort. Dess perfekta balans mellan kraft och kontroll gör den till det ideala verktyget för att dominera varje match.

Padelracket Imperium från Softee är synonymt med kvalitet och prestanda. Oavsett om du söker att förstärka dina attacker eller förbättra din taktiska precision, låter denna modell dig anpassa och svara på alla utmaningar på banan effektivt och med stil.

Egenskaper hos Softee Imperium 2024 padelracket

  • Anpassningsbarhet i varje spel: Idealisk för att utföra både avgörande slag och minutiösa och precisa spelstrategier.
  • Konstruktion av glasfiber: Garanterar långvarig hållbarhet och en exceptionell energiåtergivning vid kontakt med bollen.
  • Kärna av Goma Eva Soft S3: Ger effektiv vibrationsdämpning och ökad komfort under spelet.
  • Optimering av kraft och kontroll: Perfekt balanserad för att leverera förtroende och prestanda på banan.
  • Enkel hantering: Designad för att snabbt kunna göra precisa justeringar, avgörande i spända matcher.
  • Inkluderad i den nya kollektionen av padelracketar från Softee för 2024.

Vem är den avsedd för?

Padelracket Imperium från Softee är designad för padelspelare på mellan till avancerad nivå som önskar en racket som anpassar sig till olika spelsituationer och förbättrar deras prestanda både i kraft och precision.

Varför kommer du att gilla den?

Den Softee Imperium 2024 kommer du att älska för dess innovativa design och material av högsta kvalitet som tillsammans underlättar precis kontroll och optimal kraft, vilket gör varje match mindre ansträngande och mer konkurrenskraftig.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee har varit ett erkänt namn i sportvärlden i årtionden och erbjuder produkter som kombinerar teknisk innovation med traditionellt hantverk. Deras åtagande för kvalitet har gjort Softee till ett föredraget val bland idrottare och sportentusiaster runt om i världen.

Med varje produkt strävar Softee efter att överträffa sina kunders förväntningar, genom att tillhandahålla utrustning som inte bara uppfyller utan omdefinierar prestandastandarder inom sporten. Padelracket Imperium 2024 är ett vittnesmål om denna filosofi och lovar att höja ditt spel till nivåer aldrig tidigare skådade.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter