Softee Potenza Rainbow Blue 2024
  • Softee Potenza Rainbow Blue 2024
  • Softee Potenza Rainbow Blue 2024

Softee Potenza Rainbow Blue 2024

PVP: 1 316,40 kr
1 184,21 kr
-11% Softee
Softee Potenza Rainbow Blue A000326 | Upptäck padelracket Softee Potenza Rainbow Blue 2024, idealisk för avancerade spelare. Vänta inte längre och ta ditt spel till nästa nivå!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Potenza Rainbow Blue padelracket

Upptäck Softee Potenza Rainbow Blue 2024, en padelracket som inte bara utmärker sig med sin attraktiva design utan också med sin överlägsna funktionalitet. Perfekt för spelare på mellan till hög nivå, denna modell har förfinats med avancerad teknik för att erbjuda exceptionell prestanda och imponerande bollutsläpp.

Den Potenza Rainbow Blue 2024 fortsätter Softees tradition av innovation, genom att perfekt kombinera arvet från tidigare modeller med betydande förbättringar. Varje slag med denna racket känns mer kontrollerat och kraftfullt, vilket hjälper dig att överträffa dina gränser på banan och nå nya höjder i ditt spel.

Egenskaper padelracket Softee Potenza Rainbow Blue 2024

  • Emblematisk historia: Fortsätter arvet från den klassiska Potenza-modellen, som uppdateras årligen.
  • Fortlöpande innovation: Innehåller framsteg för att förbättra funktionalitet och prestanda.
  • Inriktad mot medel-avancerad nivå: Perfekt för avancerade spelare som vill förfina sin teknik.
  • Utmärkt bollsläpp: Ger ett kraftfullare och mer kontrollerat spel tack vare sin senaste design.
  • Hög kraft: Perfekt för dem som vill förbättra sitt spel och överträffa förväntningarna.
  • En del av Softee 2024-racketkollektionen.

Vem är det för?

Den Softee Potenza Rainbow Blue 2024 är designad för padelspelare på mellan till hög nivå. Den är perfekt för de som vill förbättra sitt spel genom kraftfullare och mer precisa slag, och tillhandahåller de verktyg som behövs för att bemästra banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna racket eftersom den kombinerar en tradition av beprövad prestanda med innovationer som lyfter ditt spel till nya höjder. Varje ny version av Potenza överträffar förväntningarna, och förbättrar både prestanda och teknik.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee är ett ledande varumärke på sportutrustningsmarknaden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har Softee varit en pionjär i utvecklingen av padelrackets som kombinerar ergonomisk design med högsta teknologi, för att erbjuda produkter som förbättrar prestanda på banan.

Genom åren har Softee konsoliderat sin position på marknaden med produkter som återspeglar en djup förståelse för sporten och en orubblig hängivenhet till sina användare. Varje racket är ett vittnesmål om Softees passion och expertis i tillverkningen av högkvalitativa utrustningar.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 36 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter