Softee Runa Red Hybrid 2024
  • Softee Runa Red Hybrid 2024
  • Softee Runa Red Hybrid 2024

Softee Runa Red Hybrid 2024

PVP: 1 919,75 kr
1 919,21 kr
-1% Softee
Softee Runa Red Hybrid 0016973 | Utforska den perfekta balansen mellan kraft och kontroll med det nya padelracket Softee Runa Red Hybrid 2024. Vänta inte längre och upplev dess överlägsenhet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Runa Red Hybrid padelracket

Upptäck excellens i varje match med den nya Softee Runa Red Hybrid 2024. Detta padelracket kombinerar överlägsen teknik och högkvalitativa material för att erbjuda en exceptionell prestanda. Dess hybriddesign och 3K kolfiberkomposition ger dig den perfekta balansen mellan kraft och kontroll, idealisk för att höja ditt spel till professionella nivåer.

Softee Runa Red Hybrid är designad för spelare som inte nöjer sig med mindre än perfektion. Med en kärna av EVA Soft S9 för ett mjukt svar och kontrollerad studs, garanterar detta racket komfort och effektivitet i varje slag. Dess diamant-tårdroppform utökar sweet spot, vilket maximerar din förmåga till dynamiskt spel.

Egenskaper padelracket Softee Runa Red Hybrid 2024

  • Vikt på 355-375 gram för en perfekt kombination av hastighet och kontroll.
  • 38 mm profil som garanterar optimal vibrationsabsorption och överlägsen komfort.
  • Hybridform diamant-tårdropp som utökar sweet spot för förbättrad kontroll och kraft.
  • Kärna EVA Soft S9 för en kontrollerad studs och bättre återhämtning efter träff.
  • Ansikten av kolfiber 3K för att förbättra hållbarheten och kraftöverföringen vid varje slag.
  • Tillhör kollektionen av racketar Softee 2024.

Vem är den för?

Softee Runa Red Hybrid är tänkt för spelare med mellan till hög nivå som söker ett racket med balanserad prestanda. Den är perfekt för dem som vill behärska både kraft och kontroll på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Softee Runa Red Hybrid på grund av dess innovativa design och spetsteknologi som säkerställer en oöverträffad spelupplevelse. Det är det idealiska valet för spelare som önskar förbättra sin teknik och prestanda i varje match.

Läs mer om varumärket Softee

Softee är ett välkänt märke inom padelvärlden för sitt engagemang i innovation och kvalitet. Sedan starten har Softee varit i framkanten för att designa racketar som möter de mest krävande spelarnas förväntningar.

Med en rik historia i utvecklingen av sportutrustning fortsätter Softee att leda marknaden med produkter som erbjuder överlägsen prestanda och exceptionell hållbarhet.

Features Form: Diamant, Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter