Softee Freezer Carbon Green 2024
  • Softee Freezer Carbon Green 2024
  • Softee Freezer Carbon Green 2024

Softee Freezer Carbon Green 2024

PVP: 1 700,35 kr
1 458,46 kr
-15% Softee
Softee Freezer Carbon Green 0014923 | Upptäck det nya padelracket Softee Freezer Carbon Green 2024, perfekt för mellan- och avancerade spelare som söker precision och kraft.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Freezer Carbon Green padelracket

Upptäck det nya Softee Freezer Carbon Green 2024, ett padelracket som kombinerar estetik och funktionalitet för spelare på mellan till avancerad nivå. Dess lätta design och intuitiva kontroll gör det till det perfekta valet för dem som vill förbättra sitt spel på banan.

Med en vibrerande grön finish och detaljer i 3D ser Freezer Carbon Green inte bara bra ut, utan erbjuder också exceptionell prestanda. Det är dags att ta ditt spel till nästa nivå med detta mångsidiga padelracket.

Egenskaper hos Softee Freezer Carbon Green 2024 padelracket

  • Vikt: 355 - 375 gram, idealisk för en balans mellan kraft och manövrerbarhet.
  • Tårformad, perfekt för ett aggressivt spel med utmärkt kontroll.
  • EVA-kärna, för bättre stötdämpning och komfort under spelet.
  • Kolfiber 3K-ytor, som ger hållbarhet och flexibilitet.
  • Spelnivå: Medel - Hög, lämplig för dem som vill förbättra sin teknik och prestanda.
  • Tillhör kollektionen av Softee padelracket 2024.

Vem är den avsedd för?

Detta padelracket är utformat för padelspelare på mellan till avancerad nivå som önskar ett mer mångsidigt och effektivt spel. Idealisk för de som söker ett verktyg som tillåter dem att både försvara och attackera med kraft och precision på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att bli fascinerad av Softee Freezer Carbon Green på grund av dess innovativa design och tekniska egenskaper. Kombinationen av dess lätta vikt och tårformade design ger dig den kraft och precision som krävs för att dominera på padelbanan.

Läs mer om varumärket Softee

Softee är ett välkänt märke i padelvärlden för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med års erfarenhet har Softee lyckats anpassa sig till spelarnas behov genom att erbjuda produkter som sticker ut både i design och prestanda.

Sedan grundandet har Softee varit i framkant när det gäller tillverkning av padelutrustning, med ett åtagande att tillhandahålla spelare med högpresterande verktyg som förbättrar deras spel i varje match.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter