Softee Ranger Orange 2024
  • Softee Ranger Orange 2024
  • Softee Ranger Orange 2024

Softee Ranger Orange 2024

PVP: 822,75 kr
745,42 kr
-10% Softee
Softee Ranger Orange 0013694 | Upptäck padelracket Softee Ranger Orange 2024 med innovativ design och överlägsen komfort. Vänta inte längre och dominera banan med stil med din nya padelracket!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Ranger Orange padelracket

Upptäck den nya Softee Ranger Orange 2024, en padelracket designad specifikt för mellannivå spelare som vill finslipa sin teknik och njuta av varje match. Tillverkad av glasfiber, erbjuder denna modell en exceptionellt mjuk och bekväm känsla, idealisk för långa sessioner på padelbanan.

Den innovativa designen med nervbrygga förbättrar inte bara stabiliteten vid slag, utan möjliggör också en överlägsen anpassningsbarhet till olika spelstilar. Softee Ranger Orange 2024 är din perfekta allierade för att ta ditt spel till nästa nivå och sticka ut på banan.

Egenskaper padelracket Softee Ranger Orange 2024

  • Tillverkad av Glasfiber: erbjuder en mjuk och bekväm känsla.
  • Design med Nervbrygga: förbättrar stabiliteten och kontrollen vid slag.
  • Optimering av Vikt och Balans: jämn viktfördelning för precisa slag.
  • Versatilitet i Spel: anpassar sig till olika spelstilar på padelbanan.
  • Hög Anpassningsbarhet till Olika Spelstilar: idealisk för både defensiva och offensiva matcher.
  • Tillhör kollektionen av padelracketar Softee 2024.

Vem är den riktad till?

Idealisk för mellannivåspelare som vill utvecklas i padel, Softee Ranger Orange 2024 möjliggör en kontinuerlig utveckling av färdigheter och tekniker på banan.

Varför kommer du att gilla den?

För sin konstruktion i glasfiber och design med nervbrygga, säkerställer Softee Ranger Orange 2024 mer stabila och precisa slag, ökar kontrollen och komforten under spelet.

Lär dig mer om märket Softee

Softee har varit en pelare inom sportvärlden, som tillhandahåller högkvalitativ utrustning sedan grundandet. Med ett fokus på innovation och kvalitet har Softee etablerat sig som ett pålitligt märke bland padelentusiaster.

Sedan starten har Softee engagerat sig i att förbättra spelupplevelsen genom produkter som utmärker sig både i design och funktionalitet. Softee Ranger Orange 2024 är ett bevis på deras åtagande till prestanda och kundnöjdhet.

Features Form: Diamant Nivå: Initiering Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter