Softee Summit 3.0 Orange Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Orange Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Orange Power 2024

Softee Summit 3.0 Orange Power 2024

PVP: 2 632,80 kr
1 985,02 kr
-25% Softee
Softee Summit 3.0 Orange Power 0011803 | Upptäck padelracket Softee Summit 3.0 2024, perfekt för professionellt spel med en idealisk balans av kraft och kontroll. Vänta inte längre och dominera banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Summit 3.0 Orange Power padelracket

Upptäck den nya Softee Summit 3.0 Orange Power 2024, en padelracket designad specifikt för att möta kraven från professionella spelare. Med avancerad ingenjörskonst och material av högsta kvalitet garanterar denna racket en exceptionell prestanda på banan, vilket låter dig dominera spelet med precision och kraft.

Den Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 innehåller en hybrid design med en 3K kolfiberfinish och en 3D-relief som inte bara är visuellt tilltalande utan också förbättrar effekterna när du slår bollen, vilket ger en unik känsla i varje match. Detta är det perfekta valet för dem som vill sticka ut i tävlingar och turneringar på hög nivå.

Egenskaper padelracket Softee Summit 3.0 Orange Power 2024

  • Droppform: Optimerar racketens söta fläck, vilket maximerar precisionen i spelets kontroll och ger ett utmärkt svar.
  • EVA-kärna: Ger överlägsen dämpning, vilket minskar vibrationen vid slag och ökar komforten.
  • Slagytan i 3K-kolfiber, vilket erbjuder hållbarhet och konsekvent kontakt med bollen.
  • Medelbalans som ger en utmärkt kombination av kontroll och kraft.
  • Blank 3D-finish som förbättrar både estetiken och funktionaliteten hos racketen, ökande effekten på bollen.
  • Ingår i Softee’s 2024 racketkollektion.

Vem är den för?

Padelracket Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 är avsedd för professionella spelare av båda kön som söker högpresterande utrustning för seriösa tävlingar och turneringar, och erbjuder en perfekt balans mellan kontroll och kraft.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 för dess balans mellan kraft och kontroll, dess konstruktion med 3K kolfiber och dess EVA-kärna. Dess blanka 3D-finish fångar inte bara uppmärksamheten, utan förbättrar också precisionen och effekten av dina slag.

Lär dig mer om varumärket Softee

Softee är ett varumärke erkänt inom padel för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan grundandet har de varit i framkant när det gäller att designa racketar som möter kraven från de mest krävande spelarna, genom att kombinera spetsteknologi med material av hög kvalitet för att förbättra prestandan på banan.

Med års erfarenhet på marknaden fortsätter Softee att utvecklas och anpassa sina produkter för att erbjuda de bästa lösningarna till atleter på alla nivåer, och har etablerat sig som en referenspunkt inom sporten globalt.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter