Softee Bloquer 2024
  • Softee Bloquer 2024
  • Softee Bloquer 2024

Softee Bloquer 2024

PVP: 1 151,85 kr
1 041,60 kr
-10% Softee
Softee Bloquer 0013227 | Upptäck padelracket Softee Bloquer 2024, designad med en hybridform och utrustad med den senaste teknologin. För att du ska kunna dra nytta av dess teknik i spelet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Bloquer padelracket

Upptäck den nya Softee Bloquer 2024, en padelracket speciellt designad för avancerade spelare som söker en perfekt kombination av kontroll och kraft. Tillverkad av 3K-karbon ger denna padelracket hållbarhet och motståndskraft, idealisk för att möta intensiva matcher och ständigt förbättra ditt spel på banan.

Den hybridformade Softee Bloquer 2024 möjliggör exakta slag utan att offra den kraft som krävs för kraftfulla kast. Dess avancerade design främjar en hög balans, vilket ger en bekväm och effektiv hantering, perfekt för de långa och utmanande matcherna.

Egenskaper padelracket Softee Bloquer 2024

  • Material av 3K-karbon: erbjuder överlägsen styrka och hållbarhet, vilket förlänger padelrackets livslängd.
  • Hybridform: kombinerar egenskaperna hos kontroll- och kraftracketar för ett mångsidigt spel.
  • Stötdämpande teknologi: minskar vibrationerna för att förbättra komforten i varje slag.
  • Komfort och hög balans: optimerar hanteringen och precisionen på banan, främjar ett mer kontrollerat spel.
  • Prestationsoptimering i varje slag: säkerställer överlägsen effektivitet i spelet, med kraftfullare och mer precisa slag.
  • Tillhör kollektionen av racketar Softee 2024.

Vem är den riktad till?

Idealisk för avancerade padelspelare, Softee Bloquer 2024 är perfekt för de som har en raffinerad teknik och söker en padelracket som förstärker deras förmåga på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Softee Bloquer 2024 för dess hybridform och höga balans som erbjuder ett bekvämt och kontrollerat spel, vilket möjliggör mer precisa och kraftfulla slag.

Läs mer om märket Softee

Softee är ett varumärke känt för sin innovation och kvalitet i padelvärlden. Sedan dess grundande har det utmärkt sig för att utveckla produkter som möter de mest krävande spelarnas behov, vilket garanterar prestanda och hållbarhet.

Med ett arv av engagemang för excellens fortsätter Softee att vara en ledare på marknaden, och erbjuder padelracketar som anpassar sig till varje spelstil och förbättrar upplevelsen på banan.

Features Form: Diamant, Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter