Softee Trionic 2024
  • Softee Trionic 2024
  • Softee Trionic 2024

Softee Trionic 2024

PVP: 2 194,00 kr
2 193,46 kr
-1% Softee
Softee Trionic A000332 | Upptäck Softee Trionic 2024, ett racket med avancerad teknologi och unik design som förbättrar ditt spel. Upplev innovationen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Softee Trionic padelracket

Upptäck den senaste innovationen inom padelracket med Softee Trionic 2024, ett tekniskt mästerverk designat för att höja ditt spel till högre nivåer. Med en iögonfallande orange färg och en revolutionerande design, drar detta racket inte bara till sig blickar utan erbjuder också exceptionell prestanda på banan.

Modellen Trionic 2024 från Softee kombinerar en hybridform och en medelbalans, vilket optimerar både kraft och kontroll. Tack vare dess avancerade 3D-teknologi kommer du att njuta av en kraftigare bollutgång utan att offra precision, vilket gör varje match till en ny chans att visa din skicklighet.

Egenskaper padelracket Softee Trionic 2024

  • Vikt på 355 - 375 gram som erbjuder utmärkt manövrerbarhet och balanserad kraft.
  • 38 mm profil, idealisk för att uppnå hög precision i varje slag.
  • Hybridform (Tår - Diamant) för maximal mångsidighet i offensivt och defensivt spel.
  • Kärna av EVA Soft S9, som minimerar vibrationer och maximerar komfort under intensiva matcher.
  • Kolfiber ytor 12K för överlägsen hållbarhet och respons vid träff.
  • Tillhör kollektionen av racketar Softee 2024.

Vem är den för?

Softee Trionic 2024 är avsedd för spelare med medel till hög nivå som önskar ett racket med perfekt balans mellan kraft och kontroll. Idealisk för de som vill förbättra sin teknik och prestanda på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Softee Trionic 2024 för dess innovativa design och material av högsta kvalitet. Dess struktur av 12K kolfiber och EVA Soft S9 kärna säkerställer ett bekvämt och effektivt spel, där varje slag räknas.

Läs mer om varumärket Softee

Softee, med års erfarenhet av tillverkning av sportutrustning, har gjort sig känd för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Deras produkter är resultatet av omfattande forskning och utveckling som syftar till att maximera prestanda för idrottare.

Med en etablerad närvaro på padelmarknaden fortsätter Softee att utvecklas och anpassa sig till moderna spelares behov, och erbjuder racketar som kombinerar spetsteknologi med funktionell och attraktiv design.

Features Form: Diamant, Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter