Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro
  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro
  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro

Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro

PVP: 3 839,50 kr
1 426,24 kr
-63% Siux
padelracket Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro | Maximal balans mellan kraft och kontroll med det nya Sanyo-racket, Diablo Revolution II Sanyo Pro carbon 18k designad med de bästa teknologierna
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro

Vi har redan en av modellerna som spelarna gillar mest: det nya silver-Diablo Revolution II Sanyo Pro padelracket, en av nyheterna i den nya Siux 2023-katalogen. Som ni alla vet är det Sanyo Gutiérrez-racket och det är kännetecknas av dess mångsidighet och bibehåller en hybridform med centrerad balans.

Kol har använts för sin konstruktion, förstärker planen med 18k silverväv som förbättrar dess motstånd. Kärnan är gjord av gummi med medium densitet, så den erbjuder bra bollutbyte utan straffkraft. Den har också ett antivibrationssystem samt en förstärkning i hjärtområdet som förbättrar dess styvhet.

Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro i silver, funktioner

  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro blir Sanyo Gutiérrez vinnande svärd
  • Mycket väl kompenserad av dess droppformade format och balans i mitten.
  • Medellång densitet eva gummikärna för att undvika att tappa slagkänsla.
  • Carbon ram och plan med 18k silver tyg.
  • Förstärkt hjärtområde, som förbättrar stabiliteten och minskar vridning.
  • Den har ett antivibrationssystem för en mer bekväm träff.
  • Glänsande silverfinish som du kan blända dina motståndare med.
  • Den tillhör den avancerade Pro-serien av Siux 2023-racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för spelare på hög nivå eller de som tävlar professionellt och söker den bästa prestandan i varje åtgärd, eftersom det är en balanserad racket med vilken du kan försvara poängen och gå till attack snabbt.

Varför kommer du att gilla det? För det är den nya padelracket från Sanyo, en av de bästa WPT-spelarna. Dessutom kommer du inte bara att njuta av den bästa tillämpade tekniken utan också en verkligt spektakulär design eftersom den kombinerar det vita profilområdet med en silver och blank yta.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter