Siux Beat Control 2024
  • Siux Beat Control 2024
  • Siux Beat Control 2024

Siux Beat Control 2024

PVP: 866,63 kr
865,66 kr
-1% Siux
Siux Beat Control BEATCTRL | Dominera banan med Siux Beat Control 2024, perfekt för nybörjare som söker precision och komfort. Lätt, hållbar och designad för kontroll
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Beat Control padelracket

Vi känner redan till Siux Beat Control 2024 padelracket, ett racket som omdefinierar precision och kontroll på padelbanan. Med en noggrant genomtänkt design för spelare som påbörjar sin padelresa, erbjuder denna modell en unik upplevelse i hanteringen av bollen, vilket låter dig dominera varje slag med självförtroende och precision. Dess låga balans och runda form är specifikt designade för dem som vill finslipa sin teknik från första stund.

Tillverkad med glasfiber på ytan och i ramen, Siux Beat Control utmärker sig inte bara för sin lätthet och hållbarhet utan också för att den erbjuder en exceptionellt bekväm slagkänsla tack vare dess EVA Soft-kärna. Denna materialkombination garanterar en lägre risk för skador och en större spelkomfort, vilket tillåter dig att njuta av långa timmar av spel utan trötthet.

Egenskaper för Siux Beat Control 2024 padelracket

  • Rund form och låg balans för absolut kontroll och precision i bollplaceringen.
  • Glasfiber på ytor och i ram, erbjuder lätthet och styrka.
  • EVA Soft-gummi i kärnan, ger en mjuk och bekväm känsla.
  • Attraktiv design med gröna ytor och svart ram för ett sobert och kraftfullt utseende.
  • Mindre vibrationer och minskad skaderisk tack vare dess konstruktion och material.
  • Tillhör Siux padelracketkollektionen 2024.

Vem är den för?

Siux Beat Control 2024 är idealisk för nybörjarspelare som söker utveckla och förbättra sin teknik på banan. Dess design och material är avsedda att underlätta kontroll och precision, vilket gör den till den perfekta partnern för dem som vill snabbt förbättra sitt spel.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Siux Beat Control för dess förmåga att erbjuda ett mer kontrollerat och bekvämt spel från början. Dess smarta design och högkvalitativa material kommer att låta dig njuta av padel med nyfunnet självförtroende, förbättra dina färdigheter med varje match.

Lär dig mer om märket Siux

Siux är ett märke som har vunnit erkännande i padelvärlden för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Sedan starten har det fokuserat sina ansträngningar på att utveckla racketar som uppfyller behoven hos alla spelare, från nybörjare till professionella, alltid med bästa prestanda och hållbarhet.

Med fokus på kontinuerlig förbättring och detaljuppmärksamhet fortsätter Siux att leda marknaden, vilket ger spelarna förtroende att överträffa sina gränser. Märket utmärker sig för sitt engagemang att kombinera avancerad teknologi med innovativa design, skapar racketar som verkligen är exceptionella.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter