Siux Electra Junior ST3 2024
  • Siux Electra Junior ST3 2024
  • Siux Electra Junior ST3 2024

Siux Electra Junior ST3 2024

PVP: 767,90 kr
767,36 kr
-1% Siux
Siux Electra JR ST3 109475-P | Med padelracket Siux Electra Junior ST3, kan unga spelare utveckla sina färdigheter på banan med komfort och stil. Känn kvaliteten från Siux!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Electra Junior ST3 padelracket

Upptäck padelracket Siux Electra Junior ST3 2024, det perfekta padelracketet för unga spelare som vill sticka ut på banan. Med en design som är avsedd för växande händer och en unik kombination av kraft och kontroll, erbjuder detta padelracket ett bekvämt och säkert grepp vid varje slag, vilket gör att unga spelare kan utveckla sina färdigheter effektivt. Dess hanterbara vikt och exceptionella hållbarhet gör den till det idealiska valet för de unga paddelentusiasternas spel.

Med en kärna av EVA Soft-gummi som ger en mjuk och trevlig touch, anpassar sig Siux Electra JR ST3 lätt till olika spelstilar. Dess svarta design med detaljer i guld och blankt utförande ger den en elegant och attraktiv look på banan. Vänta inte längre för att förbättra ditt spel och sticka ut på padelbanan med detta högkvalitativa padelracket.

Egenskaper padelracket Siux Electra Junior ST3 2024

  • Bekvämt och säkert grepp för unga spelares växande händer.
  • Kombinerar kraft och kontroll med sin tårformade form med balanserad vikt för ett effektivt spel.
  • Handterbar vikt på 300-330 gram för ökad smidighet.
  • Elastisk beröring med glasfiberkonstruktion.
  • EVA Soft-gummikärna för en mjuk och trevlig touch.
  • Tillhör Siuxs kollektion av padelracketar för barn 2024.

Vem är det här för?

Denna modell är specifikt utformad för unga idrottare som vill lära sig och njuta av padel. Alla dess egenskaper är anpassade till deras behov, så det är ett lätt och mycket hanterbart padelracket som gör det möjligt att behärska varje hörn av banan.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att njuta av Siux Electra Junior ST3 2024 eftersom den inte bara låter dig utveckla ditt spel med komfort och stil, utan den kommer också att erbjuda enastående prestanda och en attraktiv design som sticker ut på banan. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovativa design och högkvalitativa produkter. Med en historia av stöd för både professionella och amatörspelare förblir Siux ett pålitligt val för padelspelare över hela världen.

Grundat med passion för padel, fortsätter Siux att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna och hjälper spelare att nå sin fulla potential på padelbanan. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter