Siux Diablo Revolution Pro 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Pro 3 2024
  • Siux Diablo Revolution Pro 3 2024

Siux Diablo Revolution Pro 3 2024

PVP: 3 290,45 kr
3 235,60 kr
-2% Siux
Siux Diablo Revolution Pro 3 DIABLOPRO3 | Upptäck Siux Diablo Revolution Pro 3 2024, perfekt för avancerade och professionella. Oöverträffad kontroll och kraft. Överskrid dina gränser på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Diablo Revolution Pro 3 padelracket

Upptäck Siux Diablo Revolution Pro 3 2024, den senaste innovationen från Siux, speciellt designad för avancerade spelare och professionella som kräver mångsidighet och prestanda vid varje slag. Denna modell garanterar enastående rörlighet och överlägsen komfort, vilket låter dig dominera banan med kraftfulla och precisa slag.

Tack vare dess medelbalans är Siux Diablo Revolution Pro 3 perfekt både för aggressiva attacker och en felfri försvar, med utmärkt precision och kontroll. Dess konstruktion inkluderar toppmoderna teknologier som EVA-gummi kärna för optimal respons vid träff och ram av kolfiber 3K och aramid för överlägsen hållbarhet och motståndskraft.

Funktioner av Siux Diablo Revolution Pro 3 2024 padel racket

  • EVA-gummi kärna för en perfekt känsla vid träff och förbättrad återkoppling.
  • Tubulär ram av kolfiber 3K och aramid för enastående motstånd och hållbarhet.
  • Ytor tillverkade med kolfiber 15K 45°, erbjuder styvhet, kontroll och kraft.
  • 3D-dekalteknologi för bättre grepp om bollen och förbättrade effekter.
  • Dämpare Shockout för att minska vibrationer och minimera risken för skador.
  • Tillhör Siux 2024 racketkollektionen.

Vem är det avsett för?

Siux Diablo Revolution Pro 3 2024 är riktad till avancerade och professionella padelspelare som söker en perfekt balans mellan kraft och precision i sina spel. Perfekt för de som spelar eller tränar regelbundet och behöver högpresterande utrustning för tävlingar.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Siux Diablo Revolution Pro 3 för dess moderna och sportiga design, dess avancerade konstruktion som ger dig den kontroll och kraft du behöver för att utmärka dig på banan, och dess engagemang för hållbarhet och komfort.

Upptäck mer om Siux-märket

Siux står för kvalitet och excellens inom padelvärlden, med innovativa produkter som tillfredsställer de mest krävande spelarnas behov. Sedan grundandet har Siux åtagit sig att utveckla racketar som kombinerar avancerad teknologi och enastående design för att förbättra prestandan på banan.

Med en historia präglad av innovation och kundnöjdhet fortsätter Siux att leda marknaden med sina högkvalitativa lösningar för spelare på alla nivåer, med garantin att varje produkt överträffar förväntningarna när det gäller kvalitet, prestanda och hållbarhet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter