Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023
  • Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023
  • Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023

Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023

PVP: 3 839,50 kr
1 864,35 kr
-52% Siux
Lucho Capra Siux Genesis II padelracket | Skaffa det nya Lucho Capra-racket, Siux Genesis II Hybrid 12K som återkommer med förbättrade material och teknologier samt en fantastisk Siux-design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Genesis II Lucho Capra Pro Padelracket

Ta tillfället i akt att dominera vilken del av banan som helst med den nya Genesis II grova padelracket, modellen som används av Lucho Capra i WPT. Den är en del av den nya kollektionen av Siux 2023-produkter och är gjord av den senaste generationens kol, som förstärker planen med 12K-tyg, vilket ger den en torrare touch och förbättrar dess motståndskraft och utmattning mot slitage.

Den håller en mer tårformad form och en fokuserad balans vilket gör den väldigt välbalanserad och kommer att hjälpa oss både i försvar och anfall. Området på bron har också förstärkts, med vilket vi kommer att njuta av en stabil träff. Dessutom har eva-gummi använts i kärnan och har en sandig finish som ökar effekterna.

Siux Genesis II Lucho Capra Pro av Lucho Capra, egenskaper

  • Siux Genesis II Lucho Capra Pro har en sandig yta som förbättrar spinn.
  • Ganska generös sweet spot tack vare sin överdimensionerade form.
  • Balansera mot huvudet för att öka kraften i träffen.
  • Oslagbara sensationer med EVA Soft EHR-gummi inuti.
  • 12K kol på sina plan, erbjuder större styvhet och kraft.
  • Den har dämpare och lyckas därmed eliminera vibrationer.
  • Slät matt finish som kombinerar rosa, vitt och guld.
  • Finns i den nya kollektionen för Siux Padel 2023 på hög nivå.

Vem är det till? Mer fokuserad på avancerade spelare eller spelare med bra spelnivå som letar efter ett balanserat racket som hjälper dem både i försvar och anfall eftersom Capras nya racket på grund av sin form och balans är en av de bästa mångsidiga racket du kan hitta .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är den nya padelracket av Lucho Capra, en av de professionella spelarna på World Padel Tour så att du kan njuta av samma sensationer. Dessutom är den estetiskt väldigt cool eftersom den kombinerar den svarta bakgrunden med den silverfärgade logotypen och de röda detaljerna.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter