Siux SG Copper Edition
 • Siux SG Copper Edition
 • Siux SG Copper Edition

Siux SG Copper Edition

PVP: 3 839,50 kr
997,72 kr
-75% Siux
Specialutgåva padelracket Siux SG Copper Edition | Vinn alla dina matcher med den nya Sanyopadelracket, återutgåvan av Siux SG Copper Edition som återkommer med förbättrad teknologi och 18k textrem carbon
Skriv en recension
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 4 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux SG Copper Edition padelracket

Få en av säsongens mest exklusiva produkter: det nya SG Copper Edition padelracket i svart färg och koppardetaljer som ingår i den mest avancerade serien av Siux 2023. Det är en exklusiv version av Sanyo-racket, med en begränsad upplaga design och som också är mycket välbalanserad med en hybridform med medelbalans.

Som huvudnyheten har en 18k textrem konstruktion av kolfiber lagts till som ger den en hårdare touch. Kärnan är medium eva-gummi, så den ger också bra uteffekt samt en mycket bekväm touch. Slutligen har den ett antivibrationssystem, så att du kan spela tyst utan att drabbas av det fruktade armbesväret.

Varning: Denna produkt kan uppvisa estetiska fel på overgripen när säkerhetssigillet tas bort. Siux anser att detta inte är ett tillverkningsfel och inga returer kommer att accepteras av denna anledning om säkerhetssigillet har tagits bort. Zona de Padel kommer att inkludera en extra overgrip som gåva för att försöka kompensera för detta.

Siux SG Copper Edition i kopparfärg, egenskaper

 • Siux SG Copper Edition har tillverkats med 18k textrem koltyg.
 • Specialutgåva av den nya Sanyo Gutiérrez padelracket.
 • Kraft och kontroll lika tack vare dess droppformade design och balans i mitten.
 • Oslagbara förnimmelser tack vare eva-gummikärnan med medeldensitet.
 • Förstärkning i hjärtområdet som ger den större styvhet.
 • Mjukare träff tack vare det integrerade antivibrationssystemet.
 • Slät blank finish i svart och koppardetaljer, med spelarens signatur.
 • Den tillhör den avancerade Pro-serien av Siux 2023-racket.

Vem är det till? Fokuserad på spelare på avancerad nivå med en mångsidig spelstil, som söker den bästa prestandan både i anfall och försvar och därför behöver en mångsidig, 100 % kolfiber och hanterbar racket för att kunna prestera på högsta nivå.

Varför kommer du att gilla det? Den kommer inte bara tillbaka med förbättrade funktioner, utan dess design är den mest spektakulära. Företaget har tagit hand om alla detaljer för ett exceptionellt slutresultat som behåller den svarta färgen och koppardetaljerna som sin föregångare och som ger den en mycket elegant luft.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol
Våra bästa produkter