Siux Evoque 3 Air Woman
  • Siux Evoque 3 Air Woman
  • Siux Evoque 3 Air Woman

Siux Evoque 3 Air Woman

PVP: 2 183,03 kr
1 096,44 kr
-50% Siux
Siux Evoque 3 Air flickracket | Skaffa Siux Evoque 3 Air Woman padelracket, en balanserad och lätt modell så att tjejer kan ta sina bästa skott på banan
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Evoque 3 Air kvinna Padelracket

Förbättra ditt spel med Evoque 3 Air Woman padelracket i rosa, en modell från Evolution Carbon-serien som Siux 2023 har utvecklat med material av högsta kvalitet. Således presenterar den ett rör som kombinerar kol med 50 % fiber samt 3k koltyg som förstärker ytan och ger den en torrare touch.

När vi väl har den i våra händer kommer vi att njuta av en bra balans mellan kraft och kontroll på grund av dess överdimensionerade form och medelbalans. Inte heller gör den besviken på komforten eftersom den har mjukt eva-gummi inuti, ett mjukt gummi som genererar fantastiska sensationer vid beröring. Slutligen har hjärtområdet förstärkts och det har även dämpare.

Siux Evoque 3 Air för rosa tjej, egenskaper

  • Konstruktion som väger mellan 345 - 360 gram av Siux Evoque 3 Air Woman.
  • Rörformad av 50 % kol och glasfiber
  • Plan förstärkt med kolfibertyg i 3k.
  • Mångsidig racket tack vare sin överdimensionerade form och balans i mittzonen.
  • Bit som förstärker broområdet och förhindrar vridning.
  • Tack vare det integrerade dämparsystemet är det möjligt att eliminera vibrationer.
  • Mjukare beröring tack vare eva mjuka gummikärna.
  • En av de nya padelracket för damer från Siux Padel 2023.

Vem är det till? Perfekt för tjejer med hög nivå som letar efter en balanserad och lätt padelracket för att kunna spela sina matcher utan att hamna i armbesvär eftersom nya Evoque för tjejer väger mellan 345 - 360 gram beroende på tillverkare.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lägre vikt kan du hantera det enkelt och det kommer inte orsaka armproblem. Den presenterar också en spektakulär finish i svart med en rosa logotyp och vita detaljer, en kosmetika som kommer att fängsla dig!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter