Siux Trilogy Control Pro 4 2024
  • Siux Trilogy Control Pro 4 2024
  • Siux Trilogy Control Pro 4 2024

Siux Trilogy Control Pro 4 2024

PVP: 3 236,15 kr
3 235,61 kr
-1% Siux
Siux Trilogy Control Pro 4 TRICONPRO4 | Behärskar banan med Siux Trilogy Control Pro 4 2024. Enastående kontroll, avancerad teknik och elegant design för den mest defensiva professionella spelaren
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Trilogy Control Pro 4 padelracket

Upptäck Siux Trilogy Control Pro 4 2024, ett mästerverk av padelteknik, utformat för professionella spelare som kräver maximal kontroll och precision. Siux Trilogy Control Pro 4, en del av Pro Series och 2024-kollektionen, är synonymt med excellens i kontrollspelet. Dess runda design och låga balans ger dig absolut kontroll över bollen, vilket gör att du kan utföra slag med millimeterprecision.

Denna padelracket utmärker sig inte bara för sin kontrollkapacitet, utan också för sin robusta och lätta konstruktion, tack vare dess ytor av Carbono 24K 45º Turquoise och ett rörformat ramverk av 3K+ Aramid. Den medium-taktila känslan hos dess EVA-gummikärna och den glansiga 3D-reliefen ger en enastående respons vid varje slag, medan dess Dual Pro Grip-handtag och Shockout-stötdämpare garanterar ett bekvämt och säkert spel.

Funktioner för Siux Trilogy Control Pro 4 2024 padelracket

  • Rund form för enastående kontroll vid varje slag, vilket placerar bollen med absolut precision.
  • Konstruktion med Carbono 24K 45º Turquoise och ett rörformat ramverk av 3K+ Aramid för hållbarhet och lätthet.
  • Medium-taktilt EVA-gummi för en enastående respons.
  • Avslut i glansig 3D-relief som märkbart förbättrar slagen med effekt.
  • Dual Pro Grip-handtag och Shockout-stötdämpare för komfort och vibrationsreducering.
  • Tillhör Siux 2024 padelracketskollektion.

För vem är det?

Siux Trilogy Control Pro 4 är idealisk för professionella spelare som värderar kontroll över kraften och letar efter ett racket som låter dem utföra ett tekniskt och precist spel. Dess perfekta balans mellan kontroll och kraft gör det perfekt för dem som vill påverka spelet med varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att förälska dig i Siux Trilogy Control Pro 4 för dess enastående blandning av kontroll, precision och avancerad teknik. Dess design och konstruktion kommer att tillåta dig att ta ditt spel till professionella nivåer och dominera banan med stil och effektivitet.

Upptäck mer om varumärket Siux

Siux är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Siux varit i framkant av racketsdesign, och erbjuder produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov.

Deras engagemang för excellens har gjort Siux till ett av de mest föredragna varumärkena bland både proffs och amatörer. Till exempel är Sanyo Gutiérrez en av företagets representanter på alla banor.

Features Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter