Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Joma Slam Pro Verde Lima
  • Muñequera Joma Slam Pro Verde Lima

Joma Slam Pro Armband Lime Grön

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Joma
Padelarmband Joma Slam Pro Green Lime | Undvik skador och överdriven svettning med dessa Joma padelarmband, gjorda av tekniska tyger idealiska för sportaktiviteter

Joma Slam Kort Armband Lime Grön

Förhindra att svett stör dig medan du spelar med de gröna Slam Pro padelarmbanden från Joma 2022-kollektionen. Det perfekta tillbehöret att spela på de varmaste dagarna utan att paddeln glider ur händerna och gör ditt spel obekvämt.

En mängd olika fibrer och tyger har använts vid tillverkningen för att absorbera all svett och transpirera fukt utan att ackumulera den. Dessutom bibehåller den över tiden sina egenskaper utan att förlora tygets kvalitet även vid kontinuerlig tvätt och användning.

Slam Pro Lime korta handledsomslutningar

  • Liten storlek på Joma Slam Pro Green Lime armband.
  • Limegrön colorway med svart logotypdetaljer.
  • Håller handledsområdet varmt för att inte skapa skador.
  • Tillverkad av elastiska material för att lättare kunna ta på och av.
  • De säljs i förpackningar om 2 enheter.
  • Nya Joma-tillbehör för padel 2022.

Vem är det till? Till alla spelare som inte vill vara beroende av att en handduk avbryter spelet för att torka svetten eftersom dessa armband inte slipper en droppe fukt. Det hjälper också till att bibehålla en korrekt position av leden så att skador inte uppstår i framtiden.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats med ganska mjuka tyger som inte skadar huden har den även skapats i limegrönt med logotypen i svart, en slående men vinnande kombination.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Byt ditt kit till Joma, ett varumärke som genom åren har gjort sig ett namn inom padelvärlden. 2018 blev det en av sponsorerna för World Padel Tour, eftersom det är det officiella märket för sina skor. Ett namn som vi under åren har börjat se mer av och som vi under 2022 kommer att se mycket bland spelarna i tävlingen.

Förnya dina Padel rackets, skor och kläder med den nya kollektionen Joma 2022. Se till att köpa det spanska märket som har varit aktivt på marknaden i mer än 50 år och är känt för sin fantastiska kvalitet och pris.

Våra bästa produkter