Armband Adidas S röd
  • Armband Adidas S röd

Armband Adidas S röd

PVP: 87,76 kr
76,24 kr
-14% Adidas Padel
Armband kort storlek Adidas Armband S röd grå | Låt inte svetten störa dina ögon medan du leker med de nya Wristband S-armbanden från Adidas designade med absorberande och mycket andningsbara tyger
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelarmband Adidas Armband S rödgrå

Missa inte något i ditt kit med den nya kollektionen av Adidas-tillbehör som nu finns att köpa i vår padelbutik online. Inuti hittar du de nya korta armbanden för att ta bort svett från ansiktet medan du spelar.

Material som bomull har använts i dess beredning, vilket ger större motståndskraft mot tvätt och användning så att det förblir detsamma som första dagen. De hjälper också till att svettas för att förhindra att den samlas på ett sådant sätt att den skapar en känsla av fukt.

Korta armband S i röd och grå färg, egenskaper

  • Adidas Wristband S är kort i storleken.
  • De säljs i förpackningar om två enheter och finns i olika färger.
  • Tillverkad i bomullstyg som ger större motståndskraft mot tvätt och användning.
  • De leder bort svett för att förhindra att den byggs upp medan du spelar.
  • De finns i olika färger och storlekar att välja mellan.
  • De är en del av den nya Adidas 2023 accessoarkollektionen.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett perfekt tillbehör för de människor som vill undvika överflödig svett när de spelar, eftersom de har designats med de mest absorberande och andningsbara tygerna för att spela bekvämt under hela spelet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett viktigt tillbehör för människor som vill undvika överdriven svettning. De har också designats i rött med gråa detaljer, en högst slående kombination men som du utan tvekan kommer att lyckas med på banan.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter