Joma Slam Pro II Negro Coral Fluor
  • Joma Slam Pro II Negro Coral Fluor

Joma Slam Pro II

PVP: 1 382,22 kr
877,05 kr
-37% Joma
padel racket Joma Slam Pro II Black Coral Fluor | Placera bollen enkelt med detta Joma kontrollpadel racket, en modell från den avancerade serien och full av teknologier som du kan få till bästa pris
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Slam Pro II Black and Coral 2021

Få de senaste nyheterna från Joma Padel 2021 i vår webbutik. Köp Slam Pro II Black Coral Fluor padel racket, en 100 % kolfibermodell med 12k tyg för att garantera utmärkt motstånd och hållbarhet i spelet.

Väl i händerna sticker den ut för sin kontroll eftersom den presenterar ett runt format och låg balans för att placera bollen med precision. Den genererar också mycket bra sensationer när man slår med eva pro-gummit, ett skum som inte försummar uteffekten eller kraften nära nätet.

Joma Slam Pro II svart och korall, funktioner

  • Utmärkt motstånd hos Joma Slam Pro II Black Coral Fluor på grund av dess 100% kolkonstruktion.
  • Det hjälper dig att placera bollen tack vare dess runda format och inneslutna balans.
  • Eva pro gummi i kärnan för att inte tappa kraft vid slag.
  • Ytan har förstärkts med 12k tyg på ytan.
  • Slå utan vibrationer eftersom det minimerar påverkan.
  • Högpresterande padel racket som förlåter dina misstag.
  • Ny kollektion av Joma 2021 avancerade racket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för pojkar med en avancerad spelnivå som söker mer precision i sitt spel, eftersom ett rundracket med låg balans förbättrar kontrollen över bollen avsevärt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den erbjuder oslagbara sensationer när man slår tack vare materialen som används, men den faller inte heller kort i design. Vi älskar dess kombination av svart med korall och gröna detaljer, du kommer att glänsa på banan!

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter