Bullpadel BPMU224 FW vita svarta wristbrands
  • Bullpadel BPMU224 FW vita svarta wristbrands

Bullpadel BPMU224 FW vita svarta wristbrands

PVP: 109,70 kr
98,18 kr
-11% Bullpadel
Bullpadel BPMU224 FW vita svarta wristbrands | Låt ingenting hindra dig från att ge din bästa prestanda på banan med de nya Bullpadel BPMU224 FW-armbanden från märket Bullpadel, designade i svart och vitt.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 24 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Tekniska wristbrands Bullpadel BPMU224 FW vit svart

Ett av favoritmärkena överlägset Bullpadel 2022 som du kan hitta i vår online padelbutik är tillbaka. Du kan nu köpa de nya BPMU224 FW-armbanden i svart och vitt, designade för att torka svetten från pannan under matchen.

När du väl har tagit på dem kommer de att vara väldigt bekväma eftersom de har designats med mjuka material som inte orsakar klåda eller obehag på huden. Den andas också mycket tack vare frottén som hjälper till att absorbera svett och driva ut den senare.

Bullpadel BPMU224 FW armband i svart och vitt, egenskaper

  • Bullpadel BPMU224 FW vit och svart är lång i storleken.
  • De hjälper till att ta bort svett från pannan och förhindrar att det från armarna passerar till händerna.
  • När de väl sätts på är de väldigt bekväma eftersom de inte klämmer.
  • Tillverkad med frotté för bättre absorption.
  • De hjälper till att undvika att göra dåliga drag medan du spelar.
  • Padel tillbehörskatalog Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de personer som börjar spela eller som har drabbats av en skada eftersom de hjälper till att undvika dåliga rörelser när de spelar padel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom var och en har designats i olika färger, den ena i vitt och den andra i svart, en klassisk kombination som du utan tvekan kan kombinera med ett stort antal av dina kläder.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och padelracket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features År: 2022
Våra bästa produkter