armband Asics grön fluor
  • armband Asics grön fluor

armband Asics grön fluor

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Asics
Asics grön fluor | Revolutionera ditt spel med det fluorescerande gröna Asics-armbandet. Designad för maximal komfort och stil, det är det perfekta komplementet för alla spelare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband Padel Asics grön fluor

Höj ditt spel och behåll fokus med den grön fluorescerande Asics armband, en oumbärlig accessoar för padelentusiaster. Designad för att erbjuda maximal komfort och effektivitet, absorberar detta handledsstöd fukt och avvisar svett, vilket gör att du kan behålla koncentrationen på dina slag och strategier under de mest intensiva matcherna.

Tillverkad med material av högsta kvalitet, utmärks Asics armband inte bara av sin funktionalitet utan också av sin attraktiva estetik. Dess grön fluorescerande färg ger en livlig touch till din utrustning och säkerställer att du inte bara spelar bra utan också ser bra ut på banan.

Egenskaper för grön fluorescerande Asics armband

  • Kombination av material som ger överlägsen fuktabsorption och svettkontroll.
  • Tillverkad med olika typer av tyger för en bekväm och hållbar passform.
  • Designad för att erbjuda komfort och förhindra skav under långa matcher.
  • Innehåller snabbtorkande teknologi för att hålla händerna torra och bekväma.
  • Förlorar inte egenskaper över tiden.
  • Tillhör Asics 2024-accessoarkollektionen.

Vem är den för?

Asics handledsstöd är designad för padelspelare på alla nivåer som vill förbättra sin prestation på banan. Perfekt för de som uppskattar funktionalitet och stil, är den idealisk för att hålla sig torr och bekväm under varje match.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Asics handledsstödet för dess förmåga att hålla dig fokuserad på spelet, utan distraktioner från svett eller obehag. Dess livliga grön fluorescerande färg och kvaliteten på dess material gör denna accessoar till ett måste för alla seriösa padelspelare.

Upptäck mer om varumärket Asics

Asics står för innovation och kvalitet inom sportvärlden. Med en historia rik på utveckling av högpresterande produkter fortsätter Asics att leda med tillbehör speciellt utformade för att tillfredsställa de mest krävande idrottarna.

Ända sedan grundandet har Asics förbundit sig att förbättra idrottsupplevelsen genom teknologi och design, och det gröna fluorescerande handledsstödet är ett tydligt exempel på deras engagemang för excellens inom padel.

Features År: 2024
Våra bästa produkter