Overgrip Head Padel Pro 3 Pack negro
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack negro

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack negro

PVP: 87,76 kr
60,47 kr
-32% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Utmärkt grepp om handtaget på racket med detta paket med 3 Head Padel Pro overgrips i svart, designade med en slät yta och olika färger
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrip Padel Head Padel Pro 3 Pack svart

Endast i vår paddelbutik online hittar du de bästa tillbehören till otroliga priser. Köp de svarta Pro 3-pack padelövergreppen från Head 2023-katalogen, idealiska för att förbättra greppet vi har på vårt racket eftersom det hjälper oss att öka tjockleken och förhindra överdriven svettning.

De är byggda med kvalitetsmaterial för att erbjuda optimal hållbarhet. De är också medeltjocka och lägger knappt till vikt när du placerar dem i näven. Tack vare deras limsystem är de mycket enkla att installera, så på några minuter kan du njuta av ett perfekt grepp.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack svart, egenskaper

  • Det svarta Head Padel Pro 3 Pack övergreppet är 0,60 mm tjockt.
  • De ger utmärkt vidhäftning tack vare den släta ytan.
  • De säljs i förpackningar om 3 enheter.
  • Design med extra poröst pu-lager och cellulosafibrer.
  • De lägger knappt på vikt eftersom varje övergrepp väger cirka 0,5 gram.
  • Nya tillbehör för att spela padel Head 2023.

Vem är det till? Designad både för professionella spelare och för nybörjare som vill förbättra sitt grepp om padelracket då dess huvudsakliga funktion är att öka tjockleken samt undvika svettproblem i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är fantastiska prisvärda overgrips och du kan köpa dem i olika färger för att kombinera dem hur du vill. Vid detta tillfälle presenterar de en svart färg estetik så de är en av de mest diskreta.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter