Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Naranja Flúor
  • Overgrips Bullpadel Microperforados GB1705 Naranja Flúor

Bullpadel Microperforated Overgrips GB1705 Fluor Orange

PVP: 87,25 kr
76,24 kr
-13% Bullpadel
Blister 3 orange mikroperforerade bullpadel övergrepp | Få Bullpadel övergrepp till bästa pris, föredragna av spelare för deras perforerade textur som absorberar överflödig fukt i händerna
Skriv en recension

Bullpadel GB1705 Apelsiner pack 3 enheter

Utrusta dig med kvalitetstillbehör och bra priser i vår webbutik. Köp GB1705 mikroperforerade och orange paddelövergrepp från Bullpadel 2020 tillbehörskatalog, utan tvekan de som föredras av professionella WTP-spelare.

De sticker ut för sin mikroperforerade textur, med vilken du kommer att ha ett bra grepp och undvika fukt i händerna. De är också mycket motståndskraftiga, eftersom de förblir i gott skick under en längre tid. De har även lim för snabb placering.

Bullpadel 3 orange perforerade övergrepp, egenskaper

  • Perforerad ritning av bullpadel GB1705 orange perforerat övergrepp.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial för att säkerställa lång livslängd.
  • Stängningstejp för bättre fixering.
  • Medeltjock och i blister om 3 enheter.
  • Undvik överdriven svettning i händerna.
  • Nya tillbehör till padel Bullpadel 2020.

Vem är det till? Lämplig för alla spelare som är utsatta för överdriven svettning på händerna, eftersom de tack vare sina perforeringar förhindrar ansamling av fukt och de torkar snabbt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom alla bullpadel övergrepp är gjorda av kvalitetsmaterial. så de behåller sina egenskaper längre och du behöver inte byta dem lika ofta.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2020
Våra bästa produkter