Overgrips Babolat Pro Response Feel x 3 Blancos
  • Overgrips Babolat Pro Response Feel x 3 Blancos

Overgrips Babolat Pro Response Feel x 3 Blancos

87,21 kr
Babolat
Babolat Pro Response Feel padel overgrips x 3 White | Babolats tunnaste övergrepp, nu med en slät yta och mycket låg vikt för mer slagkänsla och bättre prestanda

Babolat Pro Response Thin Overgrips Vit

Om du är en av dem som gillar att känna bollen när du slår rekommenderar vi Pro Response Feel x 3 White padel overgrips från tillbehörskatalogen Babolat 2021. De är extremt tunna, cirka 44 millimeter och mycket lätta, cirka 3,8 gram x overgrip. .

För dess tillverkning har kvalitetsmaterial använts för att säkerställa spelaren god vidhäftning, beröring och hållbarhet. Eftersom de dessutom är tunnare torkar de snabbt så att du kommer att njuta av ett torrt grepp även under de varmaste dagarna.

Babolat-paket 3 tunna vita Pro Response-övergrepp, funktioner

  • Babolat Pro Response Feel x 3 White overgrip har en tjocklek på 0,44 cm.
  • Förpackning om 3 enheter och med slät yta.
  • Mycket lätt, varje tunt övergrepp väger 3,8 gram.
  • Större förnimmelser när man slår.
  • Långvariga, du kan använda dem för fler spel.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2021.

Vem är det till? Speciellt designad för tekniska spelare som gillar att känna på bollen, eftersom det är ett fint övergrepp som inte förändrar de känslor vi har när vi slår. Det absorberar också överflödig svettning i händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de inte tillför mer vikt till ditt racket då de är märkets lättaste och tunnaste övergrepp. Dessutom, genom att ha en slät yta, genererar de större dragkraft och kommer att hålla sin prestanda intakt för fler spel.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2021
Våra bästa produkter