Overgrip Head Padel Pro 3 Pack gris
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack gris

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack gris

PVP: 87,76 kr
65,27 kr
-26% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 grå | Undvik att svettas händer med 3-pack Head Padel Pro overgrips i grått, ett tillbehör av högsta kvalitet med en slät ytdesign

Head Padel Pro 3 Pack grå padel övergrepp

Hitta i vår tillbehörssektion för att spela padel vad du behöver för att utveckla ditt bästa spel på banan. Köp Head Pro 3-pack padelovergrips i ljusgrå, utvecklade med alla märkets kvalitet. Således innehåller de resistenta material för att erbjuda bästa prestanda med passage av tändstickor.

Som om detta inte vore nog är dess yta slät, vilket genererar bättre grepp. Den har även en medeltjocklek för att inte tappa känseln när man plockar upp racket och tack vare sitt självhäftande system är den väldigt lätt att placera. För att avsluta, i varma tider håller den fukt borta från dina händer.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grå, egenskaper

  • Det grå Head Padel Pro 3 Pack-övergreppet genererar bra grepp genom hela spelet.
  • Få dem i blisterförpackningar om 3 enheter och även i olika färger.
  • Ytdesign utan ritning.
  • Medeltjocklek på 0,60 millimeter och ungefärlig vikt på 0,5 gram.
  • Med marknadens bästa valuta för pengarna.
  • Ingår i HEAD 2023 paddeltillbehörskatalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem att Padel tennis eller tennisspelare som vill förbättra greppet på sin racket genom att öka tjockleken på greppet och undvika svett eller blåsor på händerna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är övergrepp av högsta kvalitet som kombinerar ett extra poröst pu-lager samt cellulosafibrer för att förbättra deras prestanda. Du kan även få dem i grått men vi har även många fler färger tillgängliga!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter