Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i rosa
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i rosa

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i rosa

PVP: 87,76 kr
65,27 kr
-26% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 | Spela i timmar och njut av det bästa greppet med den rosa Head Padel Pro overgrips blistern, de erbjuder bra vidhäftning och hållbarhet vid användning
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack padel i rosa

Utrusta dig väl för dina tävlingar under de varmaste dagarna med de rosa Head Propadellovergriparna i 3-pack. Det är ett tillbehör som hjälper oss att öka tjockleken på näven samt motverka överflödig svettning i händerna, vilket ger bra vidhäftning hela tiden så att padelracket inte kommer ut.

Dess yta är slät och de har designats med en tjocklek på 0,60 millimeter. De är inte heller särskilt tunga, eftersom var och en väger cirka 0,5 gram. Slutligen är de riktigt resistenta, så de behåller sina egenskaper trots användning eller tidens gång.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack i rosa, egenskaper

  • Head Padel Pro 3 Pack rosa overgrip finns i en mängd olika färger.
  • Slät yta som ger bättre vidhäftning.
  • Den innehåller ett poröst lager förutom cellulosafibrer.
  • Vibrationsabsorbering tack vare dess genomsnittliga tjocklek på 0,60 millimeter.
  • förbättrad komfort.
  • Tillbehör från den nya katalogen för padel Head 2023.

Vem är det till? Det är ett viktigt tillbehör för spelare som vill ha ett torrt och starkt grepp om sitt padelracket, eftersom tack vare kombinationen av material och dess släta textur ökar de nya Head overgrips greppet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess kombination av material försäkrar vi dig att de inte förlorar egenskaper efter det första spelet. Du kan också få dem i olika färgkombinationer, en av våra favoriter är denna ljusrosa.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter